2777
2789
عنوان

خداحافظی با عشق قدیمی

267 بازدید | 10 پست

داستان اینه که من ۷ ۸ سال پیش کسیو دوست داشتم و اونم همینطور خیلیی تلاش کردیم و به هم نرسیدیم و من یه دوره شدید مریضی جسمی و افسردگی رو گذروندم 

بعد هم ازدواج کردم و الان زندگی خوبی دارم 

به دلیل آشنایی که داریم هر از چند وقتی میبینمش و حالم بد میشه 

الان متوجه شدم که برای همیشه  میخواد از ایران بره و دست خودم نیست دو روزه خیلییی ناراحتم نمیتونم درد دلمو به کسی بگم 

دوست دارم یه بار دیگه باهاش حرف بزنم و حداقل خداحافظی کنم....

میشه واسه آرامش دلم دعا کنید

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

انشالله 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نسد که بهم برسین دلیلش چی بود پولداره

اختلافات خانوادگی داشتیم و از یه جایی به بعد اون کوتاه اومد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
حس میکنم در آینده دچارش بشم

خدا نکنه

منم شرایط ترو دارم

جیکار میکنی که اذیت نشی

خدا نکنه

((:

دلم پر حرفع.. فکرشو‌بکن مادر دپسپسرم واسم ط.ل.س.م افسون کرد بلاخرع پسرشو ازم گرفت... منم شایذ یروزی شاهد دیدنش از دور بشم ک یا خبری بشنوم ک برای همیشه قراره برع

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه