2777
2789
عنوان

خانم های که هوش اقتصادی خوبی دارند یخچال بخرم یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 28 پست

عزیزم اگه یخچالت سالمه و مشکلی نداره لزومی نداره فعلا پولتو خرج خرید یخچال جدید بکنی 

اگه سکه یا طلا با اون پول بخری ، پس اندازت هستن ، هم ارزش پول حفظ میشه و هم برای روزی که خیلی دستت تنگ بود میتونی ازشون استفاده کنی، میشن پولی برای روز مبادا 

ولی اگه یخچالت خرابه خوب مسلما واجبه که یدونه نو بخری 

چک داری اگه تا سقف ۵۰ میلیون میتونی بدی.وگرنه دوتا چک باید بدی.۳۰ تومنم یه چک دیگه.

نه عزیز چک نداریم وگرنه از دم قسط بر می داشتم به خاطر مستاجری هم یه خورده دو دل هستم که یخچال بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز چک نداریم وگرنه از دم قسط بر می داشتم به خاطر مستاجری هم یه خورده دو دل هستم که یخچال بگیرم

هر روزم داره گرونتر میشه فرقی نداره که!بعدا که دیگه سخت‌تر میشه برات🥲

عزیزم اگه یخچالت سالمه و مشکلی نداره لزومی نداره فعلا پولتو خرج خرید یخچال جدید بکنی  اگه سکه ...

نه عزیز یخچالم خراب نیست ولی دور اطراف خیلی به خونه زندگی شون میرسن منم خیلی تحت فشار می ذارن

والله اگه مستاجری اگه قالیات هم پاره شدن وصله بزنشون امانو نخر تو خونه مستاجری

دوسال پیش 30تومن دادم یخچال فریزر تو اثاث کشی داغووون شدن

تمام خش خشی شدن ورفتن تو

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اگر وسایلت واقعا داره قدیمی و از کار افتاده میشه وسایلت رو عوض کن همونا رو بفروش یه مقدار هم بزار رو ...

باید همین کار کنم و یخچال بگیرم باقی پولم رو بدم سکه

نه عزیز یخچالم خراب نیست ولی دور اطراف خیلی به خونه زندگی شون میرسن منم خیلی تحت فشار می ذارن

درامدتون خوبه ؟ 

اگه دوست داری بخر 

ولی من جات بودم به حرف اطرافیان اهمیتی نمی دادم پول رو نگه می داشتم و طلا یا سکه می‌خریدم که خدای نکرده روزی اتفاقی افتاد و یا نتونستم پول اجاره خونه بدم و هرووقت وسیله ای خراب شد اون پول رو اونوقت میدم به این چیزا

اما اگه بازم خیلی دوست داری بخر 

والله اگه مستاجری اگه قالیات هم پاره شدن وصله بزنشون امانو نخر تو خونه مستاجری دوسال پیش 30تومن داد ...

این درسته ولی با این وضعیت هم دیگه نمیشه خونه بخری 

تا وقتی کار میکنن ازشون استفاده بکن مخصوصا که مستاجری تو اسباب کشی وسایل داغون میشن طلا بگیر یا پولت ...

عزیزم شما از این بانک وام گرفتین شرایطشون رو می دونید ضامن می خواد

ضامن که میخواد فقط سود نداره و ۶ ماه باید بمونه تا باندازه ی پولت وام بگیری  واینکه واقعا کسی جز خدا نمیدونه خریدن طلا بهتره یا گذاشتن پول تو‌بانک برای گرفتن وام فقط قسطای رسالت سنگینتره بازم از چچن نفر پرسوجو بکن 

ضامن که میخواد فقط سود نداره و ۶ ماه باید بمونه تا باندازه ی پولت وام بگیری  واینکه واقعا کسی جز خدا نمیدونه خریدن طلا بهتره یا گذاشتن پول تو‌بانک برای گرفتن وام فقط قسطای رسالت سنگینتره بازم از چن نفر پرسوجو بکن