2777
2789
عنوان

یزد دکتر گوش و حلق و بینی خوب

6815 بازدید | 24 پست

میشه لطفاً معرفی کنید

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یه نصیحت بهت بکنم پیش هرکی رفتی پیش دکتر حاجی میرزا نرو یه دکتر بی سواد ومغرور وبه شدت پول پرست دیگه خود دانی

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر موسوی عالیه

اسم کوچیکشون کیه.خانم یا آقا ؟چون می‌خوام نوبت بگیرم و از استان دیگه میام.مطب هست یا بیمارستان ؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مبشه بدونم به چه علت میرید؟ شاید بتونم کمک کنم

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
یه نصیحت بهت بکنم پیش هرکی رفتی پیش دکتر حاجی میرزا نرو یه دکتر بی سواد ومغرور وبه شدت پول پرست دیگه ...

ممنون از راهنمایی تون.میشه یزد دکتر خوب معرفی کنید برا گوش و حلق و بینی

مبشه بدونم به چه علت میرید؟ شاید بتونم کمک کنم

کودک حدودا ده ساله مشکل گوش داره و موقع سرماخوردگی و استحمام تو حوض و..گوش درد شدید میگیره و دکترای شهر خودشون گفتن باید عمل شه

کودک حدودا ده ساله مشکل گوش داره و موقع سرماخوردگی و استحمام تو حوض و..گوش درد شدید میگیره و دکترای ...

فکر کنم کلستاتوم گوشه

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
اسم کوچیکشون کیه.خانم یا آقا ؟چون می‌خوام نوبت بگیرم و از استان دیگه میام.مطب هست یا بیمارستان ؟

سید علی موسوی.اورژانس بیمارستان سیدالشهدا هم میرن. فکرمیکنم بیمارستان شهدای کارگر یزد هم باشن باید بپرسی. الان عکس شماره مطب وادرسشو برات میزارم

فکر کنم کلستاتوم گوشه

نمیدونم. میشه در موردش یه توضیحی بدین.البته تو خونواده مادربزرگ و خاله های پدری چند نفری ارثی گوششون ضعیف هست و با  افرایش سن انگار ضعیف تر میشه.آیا این ارثی بودن ربطی به این مشکل داره؟

سید علی موسوی.اورژانس بیمارستان سیدالشهدا هم میرن. فکرمیکنم بیمارستان شهدای کارگر یزد هم باشن باید ب ...

ممنون از لطف و راهنمایی شما

ممنون از راهنمایی تون.میشه یزد دکتر خوب معرفی کنید برا گوش و حلق و بینی

من بچمو پیش همین دکتر موسوی بردم هم تشخیص درست داشت هم باصبرو متانت رفتار کرد چندین سال پیشم خواهرزادم پیشش عمل کرده خیلی راضی هستن بسیار خوش اخلاق با حوصله و فهیم. برعکس دکتر حاجی میرزا رفتم مطبش حتی حاضر نشد یه نگاه به گوشم بندازه همون اول گفت بیا یه شستشو انجام بدم بعدش ببینم مشکلت چیه حالا هزینه شستشو چقدر بود470هزار تومان وقتی هم گفتم  اول نگاه گوشم کن من هزینه زیاد ندارم چقدر سروصدا کرد که  چرا وقتمو گرفتی اخرم بیرونم کرد🥲🥲

نمیدونم. میشه در موردش یه توضیحی بدین.البته تو خونواده مادربزرگ و خاله های پدری چند نفری ارثی گوششون ...

چشم

کلستاتوم یه غده است که ممکنه به دو علت به وجود بیاد 1:مادر زادی 2بر اثر عفونت های پی در پی که این عفونت ها هم میتونن یر اثر استخر یا کلا رفتن اب داخل گوش یا شرما خوردگی به وجود بیاد این کیست اگه درمان نشه هم باعث کجی استخوان گوش و پاره شدن پرده مبشه

چون ده سالشه احتمالا باید دو بار عمل بشه بار.اول برا کیست بار دوم دل به خواهی برای پروتز

حالا پروتز چیه؟ بعد عمل شخص اب نباید تو گوشش بره و باید با پنبه و وازلین به حموم بره پروتز این امکان رو میده  که شخص راحت حموم و استخر بره