2789
عنوان

رابطه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 115 پست
چرا احساس میکنم سعی میکنه ازم فاصله یگیره؟ از رفتاراش و کاراش میبینم ی جوری فاصلشو باهام حفظ میکنه.. ...

چون ببینه چقدر رو حرفت هستی بنظرم یعنی صبرت چقدره و چقدر میتونه به کاراش ادامه بده ولی اگه یه دفعه کنار بکشی بعید میدونم خودش بیاد سمتت

بدش که نمیاد ، البته گاهی جوگیر میشه واقعا بدش میاد ولی دلی بدش نمیاد همون طور که میدونی خواسته هاش ...

بهترین مشاوره رو از تو گرفتم. خیلی درست و بجاست حرفات... مشخصه اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده.. ولی باور میکنی بعضی روزا احساس میکنم با دست پس میزنه و‌با پا پیش میکشه. مثلا میاد جلو تو دیدم. و اینکه احساس میکنم واقعا جوگیر شده. دفعع قبل ک بلاکم کرده بود بی مهلیش کردم. میومد جلوم‌پرسه میزد، جلوم وایمیساد سرش میرفت تو گوشیش در حالی ک میتونست جاهای دیگه وایسه و اینکارو کنه نه دقیقا دومتری رو به روی من!!! ولی خلاصه نمیدونم‌دقیقا چشه. چی میخواد... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون ببینه چقدر رو حرفت هستی بنظرم یعنی صبرت چقدره و چقدر میتونه به کاراش ادامه بده ولی اگه یه دفعه ک ...

خودش ک میدونم نمیاد. ولی ی حرکتای میزنه که من فک کنم دازه بهم نخ میده. وقتی جلو هم میرم پس میزنه. ولی گفتی قراره از اون رفتارا زیاد ببینم، یعنی چی؟ دستی اینکارو میکنه یا هدفی داره؟؟ یا صرفا بخاطر حرف دوستاشه؟ مثلا اون صبحی ک بهم گفت از طرف دوستام تحت فشارم! یعنی بین انتخاب من و دوستاش مونده!؟ و اونارو انتخاب کرد.

بهترین مشاوره رو از تو گرفتم. خیلی درست و بجاست حرفات... مشخصه اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده.. ول ...

به نظر اومد جلوت که باهات حرف بزنه یا تو باهاش حرف بزنی یه چیزی بگی ، اگه قبل بلاک اینکارو میکرد قطعا یعنی بهت یه شانسی میداد ،ولی بعد بلاک انگار داشت تخریبت میکرد ، همچین حالتی داشت که اومد رو به روت وایستاد که یه چیزی بگی و رد کنه دوباره یا حالت سیریش بودن همچین حالتی بهت نسبت بده چون بعضیا خوششون میاد یکی خیلی پیگیرشونه یا حالت دیگش اینه که  دلیل بلاک کردنتو ازش بپرسی 

خودش ک میدونم نمیاد. ولی ی حرکتای میزنه که من فک کنم دازه بهم نخ میده. وقتی جلو هم میرم پس میزنه. ول ...

ببین در این مرحله ای که شما هستین مسلما دوستاشو انتخاب میکنه ، دخترا معمولاً زمانی که از کسی خوششون بیاد کاملا(یعنی نه اینکه یه روز خوششون بیاد یه روز نه اینجوری انگار غرورشونو دارن میشکنن طبق نظراتی که مخاطب ها هم دادن فکر کنم فهمیده باشی ،و در ادامه در اون حالت که دو  دل هستن میخوان جلوی بقیه غرورشونو حفظ کنن پس حالت اینکه از طرف خوششون نیاد  رو انتخاب میکنن کم کم باور میکنن گاهی متاسفانه 😑)جلوی دوستاشون یا خانواده شون می ایستن 

پس عملا تو این مرحله عادیه

خودش ک میدونم نمیاد. ولی ی حرکتای میزنه که من فک کنم دازه بهم نخ میده. وقتی جلو هم میرم پس میزنه. ول ...

یعنی قراره مودی بودنو زیاد ببینی اگه نمی‌تونی با این اخلاق کنار بیای یا سختته منطقی فکر کن خودت نه احساسی

یعنی قراره مودی بودنو زیاد ببینی اگه نمی‌تونی با این اخلاق کنار بیای یا سختته منطقی فکر کن خودت نه ا ...

ممنونم از چیزهایی که‌نوشتی. پس با این اوصاف، فاصله گرفتن بهترین گذینمه؟ و اینکه بیخیالش شم و ترکش کنم، هیچوقت فکر میکنه دیگ ب من؟ مثلا کنجکاو شه چی شدم و چرا پیگیر نیسم دیگ؟ 

به نظر من اینه که میگه اگه با نبودش هیچ میلی چرا جام مرا بشکست لیلی ،اینکه پست میزنه بخاطر دوستاشه ،اینم که پیش میکشه دل خودش ،اینم که گفته زندگیم استرس داره وفلان به پظرم یکم بهشون اطمینان خاطر بدید حل بشه اگه نمیخواستت همون اول رو در رو میگفت مزاحمم نشو نه اینجوری ،برا دوستی میخوای یا ازدواج ؟

خدایا شکرت🌹
به نظر من اینه که میگه اگه با نبودش هیچ میلی چرا جام مرا بشکست لیلی ،اینکه پست میزنه بخاطر دوستاشه ، ...

میخواستم بشناسمش و اگه برای بعد فارق تحصیلی اگر از هم‌خوب خوشمون اومد برای جدی کنیم برای ازدواج. من ۲۷ سالمه‌ و باید ب فکر زندگی باشم. اما حرفاتون درسته. اما نمیدونم میخواد ازم اطمینان خاطر بشنوه؟؟ وقتی که ازم فرار میکنه. نمیدونم دقیقا چی میخواد. البته از اخرین پیامش به دوستم بنظر میرسه که خوشش نمیاد. ولی از طرفی کاراش ی چیزی دیگه میگن... چی بگم

ممنونم از چیزهایی که‌نوشتی. پس با این اوصاف، فاصله گرفتن بهترین گذینمه؟ و اینکه بیخیالش شم و ترکش کن ...

قطعا و حتما بله برای طولانی مدت ، و احتمال زیاد هم از شما خوشش میومد و به شدت ناراحت میشه ، ولی قراره زندگی کنید اگه فکر  میکنین اخلاقش قابل تغییره یا شما میتونید کنار بیاید کنار نکشید ولی اگه نه دیگه انتخابش با خودتونه

قطعا و حتما بله برای طولانی مدت ، و احتمال زیاد هم از شما خوشش میومد و به شدت ناراحت میشه ، ولی قرار ...

به احتمال زیاد ازم خوشش میومد؟؟؟؟ پس چرا اون حرفو به دوستم زد خب؟ دوتا چیز مختلفن اگر خوشش میومده ولی اونجوری گفته. بنظرم اون برای هرکسی خود واقعیش نیست. و وقتی بفهمه قراره جزعی از زندگیش بشی، اخلاقشو درست میکنه باهات. و اینکه دیگ واقعا پیگیرش نباشم واقعا ناراحت میشه؟ وقتی بفهمه بیخیال شدم؟ بخاطر حرفای خودش؟ ازم خوشش میاد ولی.... 

میخواستم بشناسمش و اگه برای بعد فارق تحصیلی اگر از هم‌خوب خوشمون اومد برای جدی کنیم برای ازدواج. من ...

یبار جدی بهش پیام بده بگو قصدم جدیه ،همه این حرفارو بهش بگو ،بگو شرایطو درست میکنیم ،اگه شماهم ذره ای میل داری نسبت بهم بگو صبر میکنم ولی اینجوری بلاتکلیفم اگه هم واقعا اینقدر از من بدتون میاد که هیچ ؟اینجوری میدونی چند چندی باخودت

خدایا شکرت🌹
یبار جدی بهش پیام بده بگو قصدم جدیه ،همه این حرفارو بهش بگو ،بگو شرایطو درست میکنیم ،اگه شماهم ذره ا ...

میترسم بهش پیام بدم. رفتارش خوب نبوده باهام. دمدمی مزاجه. میترسم کاری کنه عصابم بهم بریزه. بهش خواستم بگم یه بار دعوتش کردم یجایی ببینمش. قبول کرد. اما بعد زد زیرش و‌پیچوند. بار دوم خودش پیام داد ک ببینتم بعد اینک دوستم بهش گفته بود فلانی بهت علاقه داره. با اینکه خودش پیام داده بود اونم پیچوند. فکر نمیکنم ایده درستی باشه پیام دادن.

صلاح کار خویش خسروان دانند

اخه خواستم باهاش حرف بزنم. ولی فرار میکنه. اولین بار قبول کرد بریم ی کافه حرفامو بشنوه، بعد پیچوندش و نیومد. بار دوم هم خودش گفت میخواد ببینتم ولی اونجارو هم پیچوند. دیگه دل نمونده برام ک بخوام کاری کنم جز بیخیال شدن. مشخصه نمیخواد. نمیدونم. طرفش رفتن دیگه کوچکم میکنه‌.