2777
2789
میخوای مثل استارتر پارچه رو امتحان کن

یبار امتحان میکنم اما استرس دارم یهو پس نده جایی مجبور شم بشورم بدبختیه دیگه ولی قدیما باید پارچه استفاده میکردن پد و کاپ نبود حتما یه راه حلی واسش باید باشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منم چون باهاش مشکلی ندارم و برام راحتتر از نواره به هرکسی که میرسم پیشنهادشو میدم نمیدونستم اینم پز ...

شما بحث تعصب کشیدید خودتون میگید خودتون هم انکار 

منم مثل شما به هم نوعام لطف میکنم چیزی که براشون ضرر داره اگاهشون میکنم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه راحتی من با هر دوشون مشکل دارم🤦شانس

منم کاپ میزارم راحت نیستم نوارم میذارم حساسیت دارم یعنی تو اون سه چهار روز می میرم و زنده میشم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

یبار امتحان میکنم اما استرس دارم یهو پس نده جایی مجبور شم بشورم بدبختیه دیگه ولی قدیما باید پارچه اس ...

مامان من میگفت هر دو ساعت یکبار باید میشستیم چون پر خون میشد و برامون سخت بود

مامان من میگفت هر دو ساعت یکبار باید میشستیم چون پر خون میشد و برامون سخت بود

من استفاده میکنم دوساعتم خوبه من حساسیتم از بس شدیده بار اول ک پد میذارم قرمز میشه و میخاره اینقدر سختمه تا ۷ روز زجر بکشم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

حدود حدود ۱۸‌سال پیش

وقتی پریود میشدم

پارچه های نخی میخریدم که عین تنظیف بود

بعد دور مینداختنم

عفونت کم‌بود

از وقتی نوار بهداشتی استفاده کردم

درگیر هرگونه معضلی شدیم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من استفاده میکنم دوساعتم خوبه من حساسیتم از بس شدیده بار اول ک پد میذارم قرمز میشه و میخاره اینقدر س ...

منم حساسیت شدید دارم من کلا بدنم آلرژیکه به بیش تر محصولات حساسیت دارم دکتر گفت پارچه بزار ولی چون سرکارم مجبور نوار بهداشتی بخرم و بزارم

منم سال هاست از پارچه نخی استفاده میکنم

درد واصلا نمی‌فهمم برعکس خیلیا که از درد مینالن 

و اینکه شما لباس زیرتو نمیشوری یا جاییت زخمی بشه وخون بخوره به لباستون ونمیشورین ؟

ویه چیز دیگه اصلا جابه جا نمیشه ولی محض راحتی خودتون به اون لباس زیری که تو اون دوران میپوشی میتونی دو تا کش بدوزی 

منم حساسیت شدید دارم من کلا بدنم آلرژیکه به بیش تر محصولات حساسیت دارم دکتر گفت پارچه بزار ولی چون س ...

درک میکنم سخته پد بذار مواد جاذبش فکر کنم حساسیت زا هستن و مشبک ها بدترن تونستی از این باندهای پنبه ای از لوازم پزشکی ها بگیر بذار روی پد ک حساسیتت کمتر شه با پ تماس داشته باشه پوستت اذیت میشی تا چند روز بعدشم ک این حساسیته هست 🤦

منم حساسیت شدید دارم من کلا بدنم آلرژیکه به بیش تر محصولات حساسیت دارم دکتر گفت پارچه بزار ولی چون س ...

نوار بهداشتی پارچه ای آماده هست. بخر استفاده کن‌ تو اینستا سرچ کنی میاد.

من چندتا اماده خریدم؛ بعد از روش خودم دوختم. روزای اول و آخرا که خونریزی کمتره استفاده میکتم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نوار بهداشتی پارچه ای آماده هست. بخر استفاده کن‌ تو اینستا سرچ کنی میاد. من چندتا اماده خریدم؛ بعد ...

آره باید از اونا بخرم تعریفش رو شنیدم