2777
2789

من خیلی طرفدار کیدراما هستم

سریالایی که خودم تا حالا دیدم 

زیبای حقیقی

آیدل من خوشگل گانگنامه

دنیای شگفت انگیز

جزیره

وینچنزو

چینی: شب عاشقی با تو

چینی:آنکه بر جهان حکم میراند ، یکی از بهترین سریالایی هست که دیدم به سرعت میتونم بگم بهتر از این وجود ندارد درسته طولانیه اما واقعاً واقعاً ارزش دیدنش رو داره چهل قسمته ولی خوب اگه دنبال سریال خوب هستید واقعاً اگه این سریال رو ببینید نصف عمرتون الکی بر باده!

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاشق طلایی 

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

فقط فقط بازی مرکب

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

آها یک روز خوب برای سگ بودنم دیدم

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

ملکه اشک ها رو خواهرم میبینه چند باری باهاش بعضی از قسمتاشو دیدم اما خوب چون زنه هی ول می‌کنه می‌ره اعصابم خورد شد 

دلم برا پسره کباب میشد خیلی متنفر شدم از زنه

یکی بگید تو مایه های همین وینچنزوعه باشه