2777
2789
عنوان

آرزو دارم مامانم بمیره

432 بازدید | 15 پست

همیشههههه.مامانم بابامو بیشتر از من دوست داره از همون بچگی دلم داره تیکه تیکه میشه. امروز برنج استبولی داشتیم گوشتش زیاد بود بعد مامانم همه گوشتارو برای بابام ریخت ولی برای من دریغ از یک تکه گوشت  همون موقع گلایه کردم مامانم گفت آره بابا تو خیلییییی دوست دارم اصلا تو رو دوست ندارم فلان اصلا دلم نمی‌خواهد به تو یک تیکه گوشت بدم ازت بدم میاد فقط داداشتو باباتو دوست دارم ...من  خیلیییییی دلم شکست جوری که بخدا قلبم درد میکنه لنظرتون همچین مادری بدرد زندگی میخوره اصن نباشه بهتره

تعداد رای : 5
نظرسنجی
پنن
2
40%
غتت
3
60%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره 

منم پدرم ازم متنفره و کلی لحن زشتی داره باهام 

و میگه دوستت ندارم 

اما تحمل میکنم

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

غصه نخور پسته بخور

منم بابام میگه تو دیگه دختر من نیستی🗿💔

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

شاید ب نظر بعضیا الان این تاپیک بچگانه بیاد ولی همین حرفا و رفتارا ب مرور یه نفرو نابود میکنن..

اسی درکت میکنم مامانم ی کارا و رفتارایی داره صدبرابر بدتر از مامان تو ولی خب چ میشه کرد...