2777
2789
عنوان

شك اشتباه خانم همكارم به من

2019 بازدید | 94 پست

يه همكار  آقا دارم كه سر و گوشش مي جنبه .ادم بسيار موفق و مدير ،ثروتمند ،اجتماعي و خوش صحبت و بذله گويي هم هست اما قيافه و تيپش فوق العاده معموليه.خانمش هم عاشقشه .اين اقا يك ساله  گير داده بود به من كه من ازت خوشم مياد و بيا با هم دوست باشيم و سفر دو نفره به استانبول يا گرجستان و ..داشته باشيم و…مي گفتم نه نميشه شما متاهليد مي گفت خب چه ربطي داره اون رابطه سر جاي خودش واسه همسرم يه همسر خوب و واسه بچه هام يه پدر خوبم وظيفه م رو انجام ميدم اما تو رو هم كنارش مي خوام داشته باشم و مدام پيام مي داد  كه بيا با هم باشيم من هرگز وارد چت و رابطه تلفني و دوستي باهاش نشدم چون متاهل بود و اصلا اهل دوستي با جنس مخالف نيستم اما تو محيط كار باهاش خيلي معمولي و مثل بقيه رفتار مي كنم خب محيط كاره ديگه .اما خانمش شك كرده و دائم مياد به محيط كار سر ميزنه و مي نشينه ببينه ما با هم چطور رفتار مي كنيم من واقعا دلم مي سوزه واسش اما نمي تونم مساله  رو باز كنم و واسش توضيح بدم كه از طرف من مطمئن باشه

خوب کاری میکنی

نه محل خودش بذار نه خانمش

به خانمش چیزی بگی به خودت تهمت میزنه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری میکنی نه محل خودش بذار نه خانمش به خانمش چیزی بگی به خودت تهمت میزنه

دقيقا .اما به خانمش كه مياد احترام مي ذارم و باهاش خوب رفتار مي كنم اما از اينكه يك خانم به مني كه اينقدر اخلاقي رفتار مي كنم شك داره ناراحت  مي شم  

دلم برا خانومش سوخت😔

اگه میتونی با شوهرش سرد برخورد کن( سردتر از برخوردت با آقایون همکارت) مشخصه کرم داره و همسرش هم حس کرده ..اصلا همچین آدمی اگه بخوای عادی برخورد کنی فکر میکنه مایل هستی و دوباره مزاحمت میشه ...تو محل کارم دقیقا همین شرایط پیش اومده بود و خانم آقا اومد آبروی همکارم رو برد و سرش داد و بیداد کرد چون فکر میکرد اونم دلش میخواسته و ‌...

دقيقا .اما به خانمش كه مياد احترام مي ذارم و باهاش خوب رفتار مي كنم اما از اينكه يك خانم به مني كه ا ...

اسی جان حق داری ولی خب اون خانمم درک کن

شما رفتارت کاملا درسته

با همین فرمون برو جلو

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
دقيقا .اما به خانمش كه مياد احترام مي ذارم و باهاش خوب رفتار مي كنم اما از اينكه يك خانم به مني كه ا ...

اگه واقعا ناراحت میشی در صورتی ک استخدام رسمی نیستی استعفا بده