بچه ها من یک دونه دختر خاله دارم خودمم سنم بالاس یعنی شوهر و بچه دارم و این از بچگیش پیش ما بزرگ شده یه کم لوس هم هست تتها دختر خانوادشه و سه تا دادش بزرگتر داره باباشم بنده خدا کارش یجوریه صبح خروس خون میره شب میاد پدرش زحمت کش و با آبرویه داداشاشم پسرای خوبی ان تا حالا کاری به کسی نداشتن مزاحم کسی بشن ..این دختر هم یه بار قبلا من متوجه کاراش شدم با پسرا دوست میشد رفتارش خیلی بده فوشای مثبت هیجده میده چنبارم به بچه من ک هفت سالشه این فوشارو یاد داده آهنگای تتلو اینا رو گوش میده دوستاشم دخترای خوبی نیستن بدبختی اینه ک مامانش ک خاله م باشه اصلا تو این فازا نیس و کاری به کارش نداره ..من دلم واسه خودش بابا و داداشاش میسوزه میترسم کار دست خودش بده آخه تو اینستا کامنتای چرت میزاره..روبیکا هم یک پیج زده بی خبر از همه عکساشو میزاره با رفیقاش ک تو مدرسه کلیپ میساختن..یه پسرههم براش قلبو تاج و اینا گذاشته من متوجه این پیج شدم به نظرتو نچ کارش کنم دلم میخواد یه جوری به خودش بیارمش بدون اینکه داداشا و باباش بفهمن اینجوری براش بد میشه اونا بدونن
بیخیال بابا خودتو درگیرش نکن....................آخرشم تو بده میشی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستانه نصحیتش کنین همین بیشتر از این کاری ازتون برنمیاد سنیه که ممکنه لج کنه زندگیش خراب شه به مادرش ی کمی خط بدین ولی خب ریسکه ممکنه همه چی سر شما خراب شه