2777
2789

خانما اگه کسی که از تون بزرگ تر بهتون بی احترامی کنه  ایا جوابش میدید  یا نه شما جواب بی احترامی و کنایه و بی محلی یه بزرگتر چطور میدید 

کلا اگه تو یه جمع کسی بخواد بهتون تیکه بندازه  چطور برخورد میکنید 

من خودم قبلاگفتم جواب ندم بهتر اما احساس میکنم با جواب ندادنم بهشون میفهمونم من ضعیفم و اونا بدتر میکنن 

منم جواب نمیدم ولی فهمیدم که آدمای پررو ماهایی رو که جواب نمیدیم لال میدونن حتی یکیشون اینو به روم آورد و گفت من مثل تو لال نیستم و جواب میدم به همه 

کاش خدا یه زبون دراز بهم میداد رک حرفامو میگفتم همیشه نه اینکه شبا موقع خواب خودخوری کنم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگی به عقل و شعوره نه به سن. هر کس بی احترامی کرد جوابش بده

شما چی واقعا اگه بهتون بی احترامی بشه سریع جواب طرف میدی یا نه به روش های دیگخ مثل قهر و گله و فاصلهرفتن ناراحتی تون نشون میدید

نمیدونم کار درستی میکنم یا نه  من خیلی شیک و مجلسی هر کی باشه جوابشو میدم معتقدم احترام هر کس ...

خوش به حالتون من خیلی خوشم میاد از همچین ادمایی 

ولی من گاهی تو اون موقعیت جواب خاصی به ذهنم نمیرسه و هنگ میکنم😂