2777
2789

همین که یه گروه هستن که جهان رو اداره میکنن و هر اتفاقی میفته زیر سر ایناست؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعید والکور

مدگل 

و هانا ازینا بپرس 🦥

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

یه گروهن فکر می کنن خیلی حالیشونه 

و می تونن با خدا نقابله کنن.. 

ولی در نهایت فقط یه کار می کنن. :

زر مفت 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

یه ساختمونه ... که یه ساختمونه....اسمش ایلومیناتیه 😐😂❤️

دیگه شرمنده توانم در همین حده😂❤️

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
عذر میخوام اسی تاپیکام تموم شده مهمه  اگه کسی وکیل هست لطفا بهم درخواست دوستی بده 🧡

میخای برات تاپیک بزنم؟

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
یه گروهن فکر می کنن خیلی حالیشونه  و می تونن با خدا نقابله کنن..  ولی در نهایت فقط ...

اونقدرا هم زر نزدن به هدفاشون ۸۰درصد رسیدن  😂

خیلی هارو بی دین کردن خیلی ها هم شیطان پرست شدن هر چی و هرکیو میخوان اونجوری زندگی میکنن

آره میگن میخوان دنیا رو یه پرچم کنن و به هدفشون خیلی نزدیک شدن

نه قبولش دارم و نه میتونم ردش کنم

خیلی از مردم تحت تاثیر رسانه و جو قرار میگیرن و کنترل کردنشون به هر سمتی که دلت بخواد به راحتی ممکنه

فقط یکم بازی روانی و سیاه نمایی لازمه راه بندازی

ولی تعداد کمتری از مردم هم هستن که به سختی تحت کنترل در میارن 

از طرفی منافع همه کشور ها با هم یکسان نیست که این گروه بتونن در سراسر جهان افکار و عقاید خودشونو حاکم کنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ایلومیناتی همین دولت ها و بزرگان هستن که دنیا دستشونه جنگ ها رو استارت میزنن همه چی دنیا دستشونه فیلم اسکوید گیم یه نمونه اش نشون میداد که اون آدم های گنده واسه بقیه آدمای عادی تصمیمم میگرفتن