2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه درخولست بدم؟ تو پیام خصوصی بهت بگم

بده

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

عزیزم میشه توروخدا تاپیک اخرمو گزارش بزنین ممنون میشم

گزارش نمیدونم یعنی چی باید چحور این کار رو بکنم؟

بلد نیستم من فقط ۳ ماه هست با نی نی سایت آشنا شدم تازه هم عضو شدم

من دستم خوبه نیت کن بگیرم 

آبجی میشه بگی مهر ماه معلممم؟؟؟

آخه رفتم مصاحبع نمی‌دونم نتیجه چی میشه دلشوره دارم لطفاً

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
آبجی میشه بگی مهر ماه معلممم؟؟؟ آخه رفتم مصاحبع نمی‌دونم نتیجه چی میشه دلشوره دارم لطفاً

واست استخاره بگیرم؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

واست استخاره بگیرم؟

ف ال میخواستم با تسبیح میشه بگیری 

اینکه قبول میشم یا ن

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
ف ال میخواستم با تسبیح میشه بگیری  اینکه قبول میشم یا ن

پس بزار ف ال بگیرم تسبیح بلد نیستم منم این هفته جوابش میاد که مصاحبه دعوت میشم یا ن چون بی‌نهایت نگرانم💔

ف ال میخواستم با تسبیح میشه بگیری  اینکه قبول میشم یا ن

نیتی که در سر داری برازنده توست و تو لیاقت و شایستگی رسیدن به آن را داری و اکنون که شانس به تو روی کرده است، بهترین زمان برای انجام این نیت است. گرچه به نظرت می آید دیر شده و از تو گذشته است، اما اشتباه می کنی. تو هنوز هم فرصت آغاز داری.

نتیجه تفال به دیوان حافظ:

۱- اخیراً شما، همسر یا پدرتان اوضاع و احوال خوبی برخوردار شده اید. ملاقات های مهمی و گردش کار خوبی داشته اید. بدان که طالع شما در برج سعد است. بخوبی از آن بهره بگیر که هر کسی در زندگی یک مرتبه همای سعادت را در آغوش می گیرد و به آثار آن، تا آخر عمر راحت و آسوده می گردد. پس شما مواظب باشید که با بی احتیاطی و عدم تدبیر، آن را پرواز ندهید تا در چشم مردم عزیز بمانید و نیت شما برآورده شود. پس جای نگرانی نیست.

۲- اگر فکر می کنید که مضطرب هستی، برداشت غلط شما از امور زندگی و خانوادگی است در حالیکه نمی دانید او شما را دوست دارد. به شما اطمینان میدهم او از صمیم قلب شما را دوست دارد و کارتان سکه می شود.

۳- از تردید و دودلی دست بردارید که رقیبان در کمین و حسودان در راهند. پس با قدرت تمام، با ابتکار و خلاقیت اوضاع را بدست بگیرید و بدانید که موفق خواهید شد. نگران نباشید. پیشاپیش تبریک می گویم.

۴- کار ما شاید این است که میان گل نیلوفر و قرن، پی آواز حقیقت برویم. پس حقیقت هدیه ای نمی باشد که بسته بندی شده دریافت دارید. بلکه حقیقت رمز و راز دارد که در دل انسان عارف و آگاه و با ایمان چون خورشید درخشانی است که می تابد. همان طوری که در قلب شما، نور معرفت و عرفان تابیده است.

۵- از اینکه او به خانواده اش توجه دارد، ناراحت نباشید. او از شما دلخور است و برای لجبازی این کارها را می کند.

۶- از تهدیدها نترسید. او طبل تو خالی است.

۷- به شما اطمینان می دهم که این نیت با صبر و شکیبایی، توام با زیرکی شما قابل حل می باشد.

پس بزار ف ال بگیرم تسبیح بلد نیستم منم این هفته جوابش میاد که مصاحبه دعوت میشم یا ن چون بی‌نهایت نگر ...

خیلی ممنونم برام بگیر منتظر جوابتم

نیتی که در سر داری برازنده توست و تو لیاقت و شایستگی رسیدن به آن را داری و اکنون که شانس به تو روی ک ...

خیلی خیلی ممنون

آن شاللع ک قبول میشی

خیلی خیلی ممنون آن شاللع ک قبول میشی

خودم عاشق پزشکیم ولی چیکار کنم دیگه💔