2777
2789
عنوان

میشه بهم انگیزه بدید:)

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست

این همه سال صبح پاشدی حالا از رو علاقه یا به زور..خلاصه سختی کشیدی،نکشیدی دختر؟نگو نه که باور نمیکنم..استرس امتحانا،نرسیدن،نمره بد..شاید اینا رو تجربه کرده باشی ولی از خودت پرسیدی چرا؟چند سال دیگه خودتو تصور کن که رسیدی به چیزی که خواستی:)🍃موقعیت اجتماعی خوب،وضع مالی خوب،در اومدن چشم بقیه..✨که فردا پس فردا مستقلی برای خودت..پدر مادرت بهت افتخار میکنن و با افتخار راجبت حرف میزنن..معطل چی هستی؟وقتت داره میره..حتی اگه چند تا امتحانو خراب هم کرده باشی ناامید نشو:)🍃✨🦋موفق باشیی

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری میشه واینستاد؟:)

ادامه بده بجنگ.....

تسلیم نشو  هرکاری فک میکنی درسته انجام بده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
این همه سال صبح پاشدی حالا از رو علاقه یا به زور..خلاصه سختی کشیدی،نکشیدی دختر؟نگو نه که باور نمیکنم ...

قلبت حیلی مهربونه امیدوارم تو زندگیت همیشه پر از سلامتی و موفقیت و ارامش باشی 

حال خوب نصیب دلت بهترین ها برای تو

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
قلبت حیلی مهربونه امیدوارم تو زندگیت همیشه پر از سلامتی و موفقیت و ارامش باشی  حال خوب نصیب دل ...

فدات بشم عزیزم🦋همچنین شما❤️

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔
خودت الگوتی؟  یا منظورت چیز دیگه ای بود؟

اره خودم الگو خودم میخورم زمین میگم بیخیال پاشو تو میتونی بازم خوردی زمین دفعه اول نیست زندگی همینه تو باید از خودت تقلید کنی نه دیگران هیچکس شرایط یکسانی با کسی. نداره