2777
2789
عنوان

ماموگرافی کسی انجام داده

286 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من چهارشنبه رفتم انجام دادم از خانمی که برام انجام داد گفتم مشکلی نبود گفت 3 شنبه جوابش میاد خیلی نگران شدم چرا اینجوری گفت واقعا تخصصش نیست نمیدونه یا چیزی مشکوکی بوده اینجوری گفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انجام دادم به هرحال مهم جوابه و اینکه دکتر چه تشخيصی بده

اتفاقا بهتر که حرفی  نزده

ان شاالله که همه چیز خوب پیش بره براتون 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

من باید ماموگرافی انجام میدادم و خیلی استرس داشتم ولی به مرکز سونوگرافی سروش مراجعه کردم و خانم دکتر با اخلاق خوبی که داشتن از استرس من کم کردم و جواب ماموگرافیمم خیلی زود حاضر شد

استارتر بالای ۴۰ سالی؟ 

منم اینبار دو یه روز قبل از پریود سینم سفت و دردناک شد سینه هام کیست داره چندساله ولی هیچ وقت اینطوری نشده بودم دو سه سالی هم بود چکاب نرفته بودم دیگه زود از دکترم نوبت گرفتم گفت ماه بعد به منشی گفتم حداقل سونو بنویس برد داخل برام نوشت رفتم انجام دادم برام زده بود یک لنف مشکوک در زیر بغل که جراح با معاینه تصمیم بگیره نمونه برداری بشه یا سه ماه بعد سونو تکرار بشه خلاصه با ترس و استرس به زور نوبت گرفتم که سونو رو ببینه نفر آخر بودم از ۱۰ تا ۱ شب تو مطب وقتی معاینه کرد گفت ماستیت و همین الان بافت سینه ات سفته تعجب می کنم سونو نزده خلاصه کلی دارو داده بهم الان درد ندارم ولی سفتی داره یک قسمت داخل سینه ام اینا رو گفتم که بدونی استرس نگیری تا ببری پیش دکترت