2777
2789
عنوان

به نظر شما مشکوک نیست ؟؟

1195 بازدید | 51 پست

بچه ها چند سال پیش که از شوهرم خیانت کرده بود و با یه دختری دوست بود . وقتی می خواستیم بریم مسافرت تابستانه گوشیش رو به بهونه این که حوصله ندارم جواب کسی رو بدم ، خاموش کرد . که بعد ها فهمیدم به خاطر این بوده مبادا دختره بهش زنگ بزنه من بفهمم. البته دو سال از اون موضوع می گذره و به اصطلاح توبه کرده . 

حالا این هفته می خوایم بریم مسافرت . دیشب می گه می خوام تلگرامم رو پاک کنم چون نت خیلی می خوره . امروز بیدار شدم دیدم پاک کرده با این که خودش یه کانال برای کارش داره . به نظرتون مشکوک نیست ؟ چکار کنم سر در بیارم ؟

اگه قصدت زندگیه سرتو بنداز پایین زندگیتو کن اگه هم قصدت چیز دیگه اس برو ته توشو در بیاره 

چون بنطر من وقتی میخای زندگی کنی انقد کندوکاو نکن چون فقط خودت ضرر می کنی 

اما اگه قصدت زندگی نیست انقد برگرد تا ی چیزی پیدا کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اخر هفته میخواین برین که از الان پاک نمیکنه به نظر من حساسیت نشون نده ولی اگر بعد از مسافرت باز نصب کرد تلگرامشو اون وقت باهاش برخورد کن

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
دیشب تا صبح خواب می دیدم یه دختر دنبالمه تا گوشیش رو از دستم بگیره . این چه خوابی بود نمی دونم

اول بایدتکلیفتو باخودت روشن کنی که اگه خدای نکرده چیزی بود قصدت چیه  اگه قراره ادامه بدی باهاش پس بااین کارت فقط روتون بهم بیشتربازمیشه.