2777
2789
عنوان

چرا انقدر قوم‌شوهر بی درکن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرغ ساده بزار  سالادو اینام بزار خودشون بیان درست کنن  ولی متنفرم از اینجور چیزا خودش ...

خودشون که دست به هیچی نمیزنن وقتی میان باید بچه بغل غذا درست کنم حتی بچه رو‌نمیگیرین 

بچه گریه میکنه گذاشتم رو پام بخوابه ایودی گذاشتم از دیروز همش دل درد دارم و خونریزی هنوز نهار هم نخو ...

بجای اینک اومدی اینجا غرغر میکنی یه کلمه به پدرشوهرت میگفتی پدرجان ما شام جایی دعوتیم متاسفانه ولی فردا یاپسفردا میتونیم در خدمتتون باشیم.

۲تا بچه داری هنوز اینجور ترفندارو یاد نداری اخه؟!

منکه زیاد از این ترفندا استفاده میکنم اگه واقعا شرایطشو نداشته باشم

خودشون که دست به هیچی نمیزنن وقتی میان باید بچه بغل غذا درست کنم حتی بچه رو‌نمیگیرین 

میگفتی مریضم 

میگفتی نیستم 

چرا قبول کردی 

اومدنم بگو من دست تنهام سخته برام مهمون یهویی

خوب میگفتی اماده نیستم و شرایطش ندارم

اینا همیشه همینطوری میان عادت کردن به طور غیر مستقیم صدبار گفتم که با بچه سختمه تنهایی کار کردن ولی نفهمن دیگه به زور پدرشوهرم‌زنگ‌زد دیروز دلم‌برا بچه ها تنگ شده رفتیم اونحا نهار حالا بجاش امروز اونا میخوان بیان

با بچه ی کوچیک واقعاااا سخته کی به کیه خواهر..اونا کاری به سخت بودن شرایط ندارن..همیشه متوقع هستن ف ...

میدونی اخه فقط گسایی ک بچه کوچیک دارن این موضوع رو درک میکنن.بقیه میگن مگه ما بچه نداشتیم؟!

یا میگن حالا یه بچه داره دیگ انگار شاخ غولو شکسته!