2777
2789
عنوان

چرا انقدر قوم‌شوهر بی درکن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 40 پست
خودشون باید درک‌کنن وقتی میان دست به هیچی نمیزنن اگه یکم هم خونه به هم ریخته باشه صدتا حرف میزنن پشت ...

وقتی اومدن تازه برو سراغ آشپزی

بگو بچم نمیزاشت منتظر شدم بیاین یا خودتون کمک کنید یا بچه رو نگه دارید من آشپزی کنم

وقتی اومدن مرغ بزار آرامپز یه ربع حاضره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با بچه ی کوچیک بارها این شرایط برام پیش اومده و بسیار سخته و کلی هم دعوا کردم با همسرم ولی بی ف ...

اینا کلا عادتشون همینه وقتی تازه زایمان کردم به زور اومدن خونمون هرچی شوهرم کفت نمیتونه زنم کارکنه بذارین چندوقت دیگه بیاین راه افتادن از اضفهان اومدن با ایل تبار منو از خونه پدرم کشوندن خونه یعنی انقدر بی درکن با ایل تبار اومدن و‌من باید با درد بخیه ها وکمردرد اشپزی میکردم براشون

بجای اینک اومدی اینجا غرغر میکنی یه کلمه به پدرشوهرت میگفتی پدرجان ما شام جایی دعوتیم متاسفانه ولی ف ...

اخه شوهرم خونه نیست میدونه که ما جایی نمیریم خونه هستیم قفل در حیاط هم شکسته میدونه جایی نمیریم

اتفاقا درک دارن هوش بالایی هم دارن،  عقده درون هم زیاد دارن،  که با چزوندن و اذیت کردن عرو ...

من شوهرم سرکاره هفته دیگه میاد خونه اگه شعور داشتن وقتی شوهرم هست میومدن که حداقل کمکم کنه

اینا کلا عادتشون همینه وقتی تازه زایمان کردم به زور اومدن خونمون هرچی شوهرم کفت نمیتونه زنم کارکنه ب ...

خیلی بی درکن

وقتی اومدن کلی ناله کن ک بچم نمیزاره دست به هیچی بزنم واقعا خسته م و ...

وقتی رسیدن سریع غذا بزار آرامپز که ببینن واقعا بچع نمیزاره

هرررر چند خودم همه ی این کارا رو کردن ولی بازم کار خودشون میکنن

ظرفا رو هم نشور بزار خودشون بشورن

گرفتاریم بخدا

من دخترم الان ۱۱ ماهشه هنوز ک هنوزه برا خودمونم نمیزاره آشپزی کنم

هروقت مهمون میخواد بیاد کلی گریه میکنم و خودخوری و با بدبختی غذا میپزم

من شوهرم سرکاره هفته دیگه میاد خونه اگه شعور داشتن وقتی شوهرم هست میومدن که حداقل کمکم کنه

ای داد بیداد

میگفتی خونه نیستم بچه رو بردم یه شهر دیگه دکتر یا بهانه های دیگه

هیچی تو مهمونی دادن نیست

درک میکنم من پسرم پنج ماهش بود با شب نخوابی و بدبختی، یعنی تا پنج ماهگی یه ساعت شوهرم نگرفته بود بچه رو 

خواهرش بچه های نره غولش و شوهره یک هفته تمام اینجا بودن،  منکه یادم نمیره میخاستم نهار درست کنم نه صبح میخوردم به در و دیوار 

اخرشم رفت گف بلد نیست غذا درست کنه 

کوفتت بشه

اخه شوهرم خونه نیست میدونه که ما جایی نمیریم خونه هستیم قفل در حیاط هم شکسته میدونه جایی نمیریم

خدا لعنتشون کنه.چقدد بی فکربا خودشون نمیگن شاید چیزی تو خونه نباشه با ۲تا بچه کوچیک چطور بره خرید!

کوفتشون بشه الهی

خدا لعنتشون کنه.چقدد بی فکربا خودشون نمیگن شاید چیزی تو خونه نباشه با ۲تا بچه کوچیک چطور بره خرید! ...

اره اتفاقا چیزی هم نداشتیم‌ نه میوه نه وسایل سالاد نه سبزی چیزی شانس اوردم یه مرغ تو‌فریزر بود درستش کردم همونو