2777
2789

حالا از کجا می‌دونی نشنیده صداتو؟ چرا فکر می‌کنی چیزی که می‌خوای همونه که برای زندگیت خوبه؟

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا می‌دونی نشنیده صداتو؟ چرا فکر می‌کنی چیزی که می‌خوای همونه که برای زندگیت خوبه؟

چون بعضی وقتا ما ازش همون زندگی رو میخوایم فقط 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
چون بعضی وقتا ما ازش همون زندگی رو میخوایم فقط 

خب عزیزم بخواه و زجرش رو هم بکش🩵

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بله شده ولی معمولا خدا بعدا یه جوریه پاسخم رو میده که متوجه میشم اشتباه میکردم عجول بودم 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

یه شب بود کل خانوادمون میگفتن که از اومدن تو پشیمونیمو مامانم میگفت کاش اون موقعی که بابات گفته بود بندازش مینداختمش اون شب اینقد گریه کردم اینقد به خدا التماس کردم بمیرم اینقد ابراز تنفر کردم بهش که نفسم بالا نمیومد ولی هنوز زندم🙂💔

نور و عشق الهی جاریست✨