2777
2789
عنوان

پول ک نباشه هیچی نیست

291 بازدید | 16 پست

پول نباشه خرید نیست مسافرت نیست طلا نیست ماشین نیست پول نباشه رفت و آمد نیست دلخوشی نیست چرا میگید پول خوشبختی نمیاره پول باشه همه چی خوبه همه چی هست زندگی انقد مزخرف و حوصله سر بر نیست میشه گشت خرید کرد خوشحال شد لذت برد حتی ی رستوران خوب هم باید پول داشته باشی بری ی تفریح کوچیک حداقل ۵تومن میخاد 

تازه فهمیدی؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول خوشبختی نمیاره

ولی بی پولی بدبختی میاره

خیلی از کارایی ک میشه با پول کرد بعد ی مدت تکراری و بی مزه میشه برای همین میگن پول خوشبختی نمیاره 

خیلی از پولدارا هم افسردن و خیلیاشونم خودکشی میکنن 

... 

اون قدیم بود میگفتن پول چرک کف دسته

پولدارا خوشبخت نیستن...... 

ادم برای هیچی هیچی پول نخواد

حداقل یهو یه بیماری داشته باشه برای معالجه پول زیاد میخواد دور ازجون

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره خیلی از کارایی ک میشه با پول کرد بعد ی مدت تکراری و بی ...

دلم میخاد اون پولداری باشم ک از پول زیاد خودکشی میکنه تا اون افسرده ای که از بدبختی خودکشی میکنه

موافقم 

البته پول حلال خوشبختی میاره 

به عینه دیدم اونایی که پولشون حرامه تا میتونن از بچه یا خودشون کلی ضرر میدن 

اما پول حلال برکت داره 

نگین که نمیشه با حلال خوری پولدار شد چرا میشه زیاد هم دیدم با پول تمیز دارن زندگی میکنن