2777
2789
عنوان

چقد پروفیت و سکه جمع کردین؟

1117 بازدید | 49 پست

بنظرتون همرو خرج کنم بدم پروفیت

میترسم دیگ نتونم جمع کنم اخه کلا ۵ روز وقت هس دیگ کلی سکه بدم ب کارتا اونام ک خیلی وقت ندارن سکه هام جبران نمیشه

گفتن پروفیت رو لیست میکنن نه سکه ، من همینقدر اطلاع دارم

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سکه مهم تره الان همه دارن سکه جمع می کنن سازنده این ربات نمیتونه به همه پول بده الان شایعه انداخته که پروفیت‌ مهم تره که همه سکه هاشون بفروشن پروفیل بخرن نزنی این  همه سکه هدر بوی

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
نه سکه مهم تره الان همه دارن سکه جمع می کنن سازنده این ربات نمیتونه به همه پول بده الان شایعه انداخت ...

منم همین فکر و میکردم تایپیک زدم دیدم همه ۷۰۰ ۸۰۰ کا پروفیتن با ۲۰ میلیون سکه فقط منم جوگیر شدم برم همرو خرج کنم

منم همین فکر و میکردم تایپیک زدم دیدم همه ۷۰۰ ۸۰۰ کا پروفیتن با ۲۰ میلیون سکه فقط منم جوگیر شدم برم ...

نه سکه هات خرج نکن

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤