2777
2789
عنوان

جوجه توی فر خوشمزه میشه؟

327 بازدید | 19 پست

دوستان سلام

جوجه رو مزه دار کردم ولی امکان کباب روی منقل نیست 

نمیخوام توی روغن هم سرخ کنم 

میشه بزارم توی فر؟خشک نمیشه؟چند ساعت زمان میبره؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

من یبارپختم افتضاح خشک شد،بچینشون روسیخ چوبی بایذره روغن توماهیتابه سرخ کن عالی میشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوب میشه اگه فر گازی دارین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خدایی رو آتیش یه چی دیگس 

ولی حالا چون امکانش نیس بپیچ تو فویل بذار تو فر اینجوری خشک نمیشه ولی خیلی زمان میبره

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خیلی چرب میشه  نمیشه؟

نه اصلا،عالی میشه،یکم روغن بزن،درشوبذار،زیرشو کم کن،بذاربا آب خودش خوب بپزه من همیشه میپزم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من کتف و بال گذاشتم چنبار خیلی خوب شد

کتف و بال چون چربی داره خشک نمیشه ولی ران و مخصوصا سینه خیلی خشک میشه تو فر

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
کتف و بال چون چربی داره خشک نمیشه ولی ران و مخصوصا سینه خیلی خشک میشه تو فر

اگر روش همون مواد مرینیت رو بزارم خشک نمیشه به نطرم

مثلا روش پیاز و... باشه

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
اگر روش همون مواد مرینیت رو بزارم خشک نمیشه به نطرم مثلا روش پیاز و... باشه

اینو دیگه نمیدونم