2777
2789

با خواهرم رفتیم پیاده روی ک یه خانمه اومد منو صدا کردو گفت که یه اقایی فرستادتش خودشم همونجاست ولی ترسیده بیاد جلو

گفت فرستاده که ازت خاستگاری کنم خانمه چندبار تاکید کرد که من اصلا نمیشناسش فقط پسره جلومو گرفتو قسمم داد به فاطمه زهرا و کلی قسم ایه قران که بیام نظر تورو بپرسمو خودش ترسیده بیاد جلو فکر بد کنی دربارش اما میگه نیتم خیره قصد ازدواج دارمو عاشقش شدم من گفتم متاهلم ولی انگار باور نکرد برگشت گفت پسره 29 سالشه یه شرکت داره خونه ماشین داره منم زدم به شوخی گفتم بهش بگید دیر اومدی خیلی دیره😐😐

خلاصه که اخرسر خانمه معذرت خاستو رفت

بنظر شما پسر خودش نبوده؟؟؟ اخه چرا باید یه پسر یه زن غریبه بفرسته جلو ذهنم درگیرش شده میگم کاش میگفتم کو پسره نشونم بده 😂😂😂

نمیدونم چرا دلم میخواد میدیدمش چه شکلیه😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعید نیست چون کسی نمیاد از وسط خیابون برا ی مرد غریبه خواستگاری و مسئولیت حتی بیانش گردن بگیره خصوصا ادم معتقدی باشه تا مطمئن نباشه تو اینجور مسائل ورود نمیکنه و حق به گردن خودش نمیندازه 😊

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

قرار نیست همه چیز طبق قاعده باشه همیشه در همه امور استثنا دیده میشه حتی نوع خواستگاریها . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

واقعااااا چه اماری اخه چیزی نگفت فقط گفت شماره پدر یا مادرتو بدی بهش که بده به خانوادش منم گفتم نه ...

میاد ببینه چقد طلا داری. گوشیت چیه. محل ما همین مدلی النگو زنا رو درمیارن

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
حداقل فرصت دیدنشو ب خودت میدادی

یه پسره از بعد اون خانوم تا یه مسیرطولانی پشت سرمون میومدو همشم سیگار میکشید انگار بی اعصابم بود و سیگار پشت سیگار هر وقت پشتو نگا میکردم داشت میومدو از یه مسیری دیگ وایستاد فک کنم همون بود شاید نبود😂😂