2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه کوچیک دارید و صندلی ماشین ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 85 پست
سخت نگیرین من بچه بغلم پشت فرمون بودم😅😅😄😄

منم یه بار بودم ولی خطریه..البته خییلی اروم میرفتم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز بحث جالب صندلی جلو 

اگه مسافت داخل شهری هست و خیلی سرعت نمیرید میتونی جلو بشینی با بچه ولی مسافت طولانی و اتوبان حتما عقب یا بچه تو صندلی کودک 

من خواهرم هیچ وقت جلو نمینشست با بچه 

خطرناکه خیلی . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

والا سمت من هیچکس صندلی ماشین نمیخره برا بچه عقب و جلو هم نداره هرجا بشینن بچه رو بغل میکنن:/ اونق ...

یا خدا بچه جلو بشینه مهم نیست؟!! اتفاق یک لحظه میفته

بعدم صندلی ماشین خیییلی ضروریه بچه عقبم بشنه با کمربند صندلی ماشین ایمن میشه ینی چی بغل فرق نمیکنه جلو عقب!!

مامی پسراام💙🩵

صندلی ماشین داشتیم ولی تا ۶ ماهگی که اصلا نمیتونه بشینه داخلش (واسه من به سه حالت تنظیم میشد ولی بازم کاملا خوابیده نبود ) بعد از اونم که عادت کرده بود تو بغل باشه و از صندلی خوشش نمیومد 

تا دو سه ماه اول خودم عقب می نشستم با بچه تو بغل 

راستی کریر بهتر از صندلی ماشینه 

پسر من کریر داشت موقع نوزادی اکثرا داخل اون میگذاشتم تو ماشین

جاشو بین صندلیا سفت کنی هیچ اتفاقی نمیفته 

ولی دیگ از وقتی جا نشد توش بغلم میگیرم

من نداشتم دیدم خیلی اذیت بودم هفته ی پیش رفتم خریدم

ما همیشه ماشینمونو چهار پنج نفر عقب میشینن،جا برا صندلی ماشین نیست

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
مامانم همیشه بچه رو می‌گرفت الان نیست🥲

😑چرا مسله ب این سادگیو بزرگ میکنید خب اگه نگرانی برو عقب بشین اگرم که نه دیگه بحث چیه والا  یسری بچها اصلا واینمیسن پسر منکه حتی تو کالسکه و کریر واینساد چه برسه صندلی ماشین و عقب تنهایی 

حسشم نیست مثل غریبه برم بشینم عقب

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵