2777
2789
عنوان

اعتیاد به نی نی سایت

236 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقت بخیر من به نی نی سایت معتاد شدم و زندگی من رو مختل کرده وقت زیادی رو روزانه ازم میگیره و من کار و فعالیت های زندگیم رو نمیتونم به خوبی انجام بدم علاوه بر اون ذهنم رو هم آشفته میکنه آیا راهکاری هست این سایت رو بلاک کنم یا هر روش دیگه ای که دیگه نشه وارد این سایت شد ؟

راه های زیادی رو رفتم تا خودم رو محدود کنم اما موفق نشدم لطفاً راهنمایی کنید

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور 

تا میام درس بخونم میام نی نی سایت درسم کنسل میشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یک مدت که بگذره خودت ازش متنفر میشی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

من اوایل زیاد میومدم ولی الان حوصلم نمیکشه ، اینجا باید سنگ صبور بفیه باشی بیشترشون وقتی مشکل دارن تاپیک میزنن ، بعداز خوندن اون تاپیک ها هم انرژی منفی رو ما میاد ، در نهایت روزی نیم ساعت اینجا باشید واقعا آخرش هیچی نیست

یک مدت که بگذره خودت ازش متنفر میشی 

خیلی از آدم هایی که من میبینم ۳۰۰۰ تا یا بیشتر پست گذاشتن واقعا وقت تلف کردنه

دقیق نمیدونم کدوم نی نی یار تعلیق میکنه. @niniyar_1     @niniyar_5     @n ...

خیلی خیلی ممنونم لطف کردید

من اوایل زیاد میومدم ولی الان حوصلم نمیکشه ، اینجا باید سنگ صبور بفیه باشی بیشترشون وقتی مشکل دارن ت ...

بله دقیقاً نهایتا هیچی وجود نداره