2777
2789
عنوان

دوراهی زندگی

165 بازدید | 20 پست

بچه ها نمیدونم از کجا شرروع کنم و از کجاش بگم....تو این ازدواج راه دوری ک من کردم از چند جهت خیلی بهم سخت میگذره...شوهرم زیاد نمیزاره برم تنها خونه پدریم ازین جهت واقعا عذاب میکشم و افسردگی گرفتم...بخام بزور هم برم این قهر میکنه و بازم عذاب میکشم اصلا نمیدونم چکار کنم،نه با حرف رام میشه نه با زور یک ادم غیر قابل انعطاف 

از یه ورم دلتنگ خانوادمم و دوستامم بچه ها خیلی حالم بده اصلا درک نمیکنه...میگه نمبتونم یه روزم بدون اینکه ببینمت سر کنم ولی واقعا ب چ قیمت به قیمت داغون کردنم...هی میخام دعا و جادوش کنم بعد میگم ولش کن 

مشاوره هم نمیاد میگه من مشکلی ندارم ....الان چند وقتیه حال روحیم واقعا داغونه وقتی میبینم یکی رفته خونه پدریش مونده حسرته رو دلم😔

دلیلش فقط تحمل نکردن دوری شماس؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دوست داره خیلی خوبه ولی باید یه فکر کرد .خوب بگو بیا باهم بریم اگر کار داره مامان و بابات بیان پیشتون باز از هیچی بهتره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

میشه به خانواده ات بگی بیان پیشت؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمیدونم اینجوری میگه ولی مگه میشه....بیشتر کنترلگره

اهان .....فقط خونه بابات نمی ذاره بری یا کلن با بیرون رفتنت مخالفه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بیشتر شکاک و کنترلگر و وسواس

هرچی بیشتر تاکیید کنی بیشتر گارد میگیره

شما ی مدتتت هیچی نگو. اعتراضم نکن

ببین رفتارش چطور میشه

تعجبم میکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمیان راهشون دوره 

باشه

وقتی پدر مادرت برات ارزش  قائل نیستن

از داملد چه انتظاری داری

خداروشکر چیزی ب اسم هواپیما هست

باید خانواده ات بیان

تا بدون بی کس نیستی

گلم الان ۴ساله همینه بدتر شده بهتر نشده

گفتم که دکمه بیخیالی و باید بزنی

یا دکمه بجهنم که قهر کرد

باشه وقتی پدر مادرت برات ارزش  قائل نیستن از داملد چه انتظاری داری خداروشکر چیزی ب اسم هواپی ...

برا سرزدن میان فکردم برا زندگی رو میگی...اخه نمیدونم حرفم موجه یا نه بیشتر من دوس دارم برم خونه پدریم دلتنگ خونه و ادماشم دلتنگ حیاطمونم همسایه ها و رفیقام منظورمو میفهمی؟ب شوهرم ک میگم میگه اخه کدوم فامیل ک یکی ب دردتون نمیخوره خب گیرم اینجوری باشه ولی چ ربطی داره

برا سرزدن میان فکردم برا زندگی رو میگی...اخه نمیدونم حرفم موجه یا نه بیشتر من دوس دارم برم خونه پدری ...

زیادی زندگی و‌سخت گرفتی

خیلیا الان حسرت همین زندگی و‌توجه همسر و دارن

وقتیزخانواده ات میان دیگه این بهونه ها چیه

که قشنگ کم کم گند میزنی اول ب خودت بعد زندگیت

یکم کتاب بخون ورزش کن

افکارتو باز کن

مثیت فکر کن

امیدوارم 

قدر زندگیتو بدونی

من حسرت ی خانواده و یه عشق تا ابد تو دلم میمونه

مگر اینکه خدا معجزه کنه که باز دلم دل بشه