جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شربت ضد تهوع مگه نداده؟ اونو بده مرتب تا دیگه بالا نیاره ولی جلوی اسهال رو نگیر بزار ویروس دفع بشه در کنارش چای کم رنگ و پودر او ار اس و اب سیب مرتب بده باید دوره اش بگذره
وای همسر منم این ویروس رو گرفته بود هر چی می خورد بالا میآورد دکتر بهش دارو و سرم و آمپول داد ، باید مایعات زیاد بخوره غذا هم کته و ماست یا مرغ آب پز بده ، هندونه و خربزه و طالبی و اینارو اصن نده بهش