2777
2789
عنوان

باردارا بیدارید ؟؟؟؟؟؟؟؟

352 بازدید | 34 پست

من خواب ندارم چرا یعنی خوابمم میاد مثلا دیشب ۳ خوابیدم همیشه شبا بد میخوابم صبحا نباید صدایی بیاد اگه صدا هم نیاد از گشنگی بیدار میشم چرا برا من بارداری شاداب وجود نداره پس چه ماهی خوب و سرحالم 

الان تو ماه ۶ رفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد نمیخوابم یه هفته دیگه 6 تموم میشه میرم تو 7 ولی خوابم تایماش کمه ولی نمیدونم چرا ظهرا که میشه کسل میشم باید بخوابم وقتیم میخوابم آنقدر خوابای بد میبینم بیدار میشم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
هیچ ماهی  دیگه کلا خواب تموم شد رفت. من الان ۳۲ هفته ام ، از شدت ورم و تنگی نفس و .... اصل ...

میگم بارداری خیلی سخته البته هنوز ازدواج نکردم میترسم ازدواج کنم باردار شم و برام خیلی سخت باشه 😢😢

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

چرا فکر کردی بارداری شاداب هم وجود داره ؟!   

من که فقط دوست دارم زودتر ۹ هم تموم بشه زایمان کنم

سه ماهه ی سوم سخت ترین قسمت حاملگیه که شما هنوز واردش نشدی !!!!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

تازه الان خوبی عزیزم  ماه ۸ و ۹ که کابوس ۶ ماهگی و ۷ ماهگی خوبه

همون!

از ماه ۶ گله میکنه!   

به ماه ۸ و ۹ نرسیده هنوز  

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

نه بابا برا هر کس یجوره....اکه سختم باشه همراهش شیرینیه

والا دوران بارداری شیرینی نداره ، تازه من ویار و اینام نداشتم

ولی بقیه مسائلی که باهاش دست پنجه نرم کردم اذیت کنندس