2777
2789

30 سال سابقه خدمت به بانوان عزیز رو دارم ،درخدمتم تا اگر سوالی هست پاسخ بدم. میتونید در این تاپیک بپرسید سر فرصت پاسخ میدم دخترای گلم❤️

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

سلام ببخشید من چن روزی هست شلوارم زود به زود بو میگیره .ولی خارش و سوز و اینا ندارم ممکنه عفونت داشته باشم؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوتا زایمان طبیعی داشتم. الان دوقلو باردارم همش استرس اینو دارم که برم بیمارستان طبیعی مجبورم کنن ...

دخترم اگر زودتر برید متخصص و نامه بگیرید و نوبت بزنید بهتره البته اگر تمایل به سزارین دارید .که بنظرم سعی کنید طبیعی زایمان کنید دردش هیچ فرقی ندارد و به شرط سفالیک بودن جنین اول که زایمان میکند میتونید طبیعی زایمان کنید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
سلام ببخشید من چن روزی هست شلوارم زود به زود بو میگیره .ولی خارش و سوز و اینا ندارم ممکنه عفونت داشت ...

لطفاااا سن و مجرد یا متاعل بودن و باردار یا غیر باردار بودن رو دقیقا ذکر کنید

سلام 

مرسی از مهربونی شما 

پر مو بودن نشونه اینکه هورمون مردانه بالاست؟!🙁

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

لطفاااا سن و مجرد یا متاعل بودن و باردار یا غیر باردار بودن رو دقیقا ذکر کنید

متاهلم .باردار نیستم .۲۹ سالمه

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
دخترم اگر زودتر برید متخصص و نامه بگیرید و نوبت بزنید بهتره البته اگر تمایل به سزارین دارید .که بنظر ...

من جواب ازمایش ادرارمو براتون بفرستم لطف میکنین جوابشو بگین

سلام ببخشید من تواستانه ۱۹سالگیم ولی پریودام کلا نامنظمه بعضی وقتا یه هفته زودتر یه هفته دیرتر از اونورم بعضی وقتی یه درد خیلی شدید مثل تیر کشیدن از اون ناحیه حس میکنم عفونت ادراری هم قبلا داشتم اما درمان شده موندم چیکار کنم

بیمارستان دولتی باید برم حتما

مطب متخصص زنان ابتدا مراجعه کنید