2821
2789
قهوه تپش قلب و لرزش و‌‌‌‌...میاره ، گاها سردرد و بی‌اعصاب هم میکنه  فقط روزی یه شات کوچیک باید ...

من هفته ای یه بارش اینجوری میشم ... حساسم داغونم الانم حلالم کنید

همون الان خوردم ممنون که یادم انداختی . میترسم آخرش سکته کنم یعنی امکان داره؟

واای دختررررر

عهه بابااا 

ببین سر قهوه ادم سکته نمیکنه خب

احتمالا یه موضوع استرسی داشتی که الان اینجوری شدی و تپش قلبت تشدید پیدا کرده خب 

الانم که قرص خوردی برو یه مدیتیشن بکن اروم بشی

یا راجب موضوع استرس اورت بایکی حرف بزن الان ارومت میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای منم همینطوری شدم  استرسم برابر شده همین الانم تپش قلب گرفتم و همش قرص پروپرانولول میخور ...

وقتی استرس داری قهوه نخور خیلی ضرر داره 

به جز اسهال(گلاب به روت😂) درد و تپش قلب شدید ، سردرد وحشتناک ، استرس بیشتر و احساس دلپیچه ، سرگیجه ، احساس درد تو شکم و کلیه‌ها و.... 

🤣🤣🤣آها ...  پس نمیمیرم

نهه نترس🤣🤣

من خودمم همینجوری ام 

سر مخصوصا اخیرا مصرف قهوه ام خیلی بالا بوده بخاطر امتحانا 

میبینی نمیسازه بهت بجاش چای سبز بخور یا مثلا از این قهوه فوری ها بخور 

چیزای کم کافئین بخور

وقتی استرس داری قهوه نخور خیلی ضرر داره  به جز اسهال(گلاب به روت😂) درد و تپش قلب شدید ، سردرد ...

وااای اینا بخاطر قهوه است؟؟؟؟؟؟ 

واا من الان دوهفته است همینجوری شدم 

یعنی بعد یه روز که خیلی قهوه خوردم کلا از شدت دل درد افتادم و...

واای مرسیی گفتیییی❤❤❤

وقتی استرس داری قهوه نخور خیلی ضرر داره  به جز اسهال(گلاب به روت😂) درد و تپش قلب شدید ، سردرد ...

اوووف من یه بار قهوه بیرون از یه جای متفاوت خوردم ،سردرد شدید شدم آب رو نمی‌تونستم قورت بدم ،دیگه آخر شب رفتم درمانگاه بهم اکسیژن وصل کردن ،تا نفسم بالا اومد،قهوه ی دوبل خورده بودم ،چون همیشه ازین پاکتیا میخورم ولی دوبل خیلی قوی بود،شوهرم گرفته بود برا خودش ،برا منم گرفت نگفت دوبله یا نه نمی‌خوردم😑

میگن شیر ،اثر قهوه رو خنثی می‌کنه اگه داری یه لیوان بخور،معمولا بعد قهوه نوشابه هم میخورن که قند بدن ...

نه هیچی دلم نمیخواد قرص خوردم پرانول شل کرد بدنمو الان اینجا به همتون قول میدم دیگه نخورم