من ۶ تا ۷ ماه پیش موقعی که رییس جمهور اوند شهرمون نامه دادم برای ابنکه دکترا دارم و بیکارم و نمیتونم هیچ جا کار پیدا کنم چند روز پیش یک پیام اومد که نامه شما با شماره پیگیری فلان به اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی ارجاع داده شده
اره تو شهر ما هم اومده بودن و چند نفر رو میشناسم نوشتنخ پیگیری شده بود واقعا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اسی نمیتونی با مدرکت استاد دانشگاه بشی ؟ حتی دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی هم نمیشه ؟
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اسی نمیتونی با مدرکت استاد دانشگاه بشی ؟ حتی دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی هم نمیشه ؟
اونا حق التدریس اند که واقعا پولی بهت نمیدن باید بشینی فراخوان بیاد اونم سالی یا دو سال یکباره تازه کلی هم پارتی بازی داره امسال خواستم برم دعوتم شدم به مصاحبه ولی نشد که برم