2777
2789

نیت کنید

برای شفای همسرم و اینکه فردا خبرای خوبی از دکترشه بشنوه هم دعا کنید.التماس دعای ویژه از استرس و نگرانی دارم پس میوفتم خدایا

اسمتونو بگید نیت کنید برا همدیگه دعا کنیم.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

انشالله هیچ مشکلی داشته نباشن

برا منم دعا کنید😭

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

برا مامانم دعا کن خوب بشه منم برا شما دعا میکنم🙂💔

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاالله ب حق برادرم عباس حاجت روا شی گلم 

فاطمه و رضا

یه خونه بگیریم ، زایمان راحت داشته باشم تن همسم و من سلامت باشه ، اولاد سالم و صالح نسیبم شه 

محتاج خدا باشم ن بنده هاش

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

انشالله هیچ مشکلی داشته نباشن برا منم دعا کنید😭

حاجتت روا ان شاالله

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

ان شاءالله که شفا پیدا می کنن

ان شاءالله که حاجت روا بشید 

آیت الکرسی خوندم ان شاءالله که خبرای خوبی بشنوید

من و به نیت دلم و اسم کاربریم حتما دعا کن 

التماس دعا 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
امیدوارم هرچه زودتر خدا بهت خبر خوش برسونه براتون از ته دل دعا میکنم. امیدوارم همیشه سلامت باشید:]

قربون دل مهربونت .

خدا حاجت دلتو بده عزیزم

ان شاءالله که شفا پیدا می کنن ان شاءالله که حاجت روا بشید  آیت الکرسی خوندم ان شاءالله که خبر ...

مرسی دوست مهربون

حاجتت روا عزیزم

ان شاالله ب حق برادرم عباس حاجت روا شی گلم  فاطمه و رضا یه خونه بگیریم ، زایمان راحت داشته با ...

الهی آمین عزیزم حاجتت روا گلم

ایشالا همون چیزی که میخای میشه واسع بچم دعا کن رشدش کمه سالم بدنیا بیاد😔

فدات عزیزم حاجتت روا 

بچه ات سالمه به لطف خدا استرس نداشته باش

یلام درخاست دادم قبول کنین لطفا

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم