2777
2789

کاش طلاق میگرفت میومد پیش خودمون💔خیلی حالش بد بود خواهرم،بمممییییییرم الهییییی

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

شوهرش چجور آدمیه ؟

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا داستان دارخ با شوهرش یا فقط بخاطر امشب؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این جور آدمای سم باید از زندگی حذف بشن

کاش من جای خواهرم تو اون زندگی بودم،میتونستم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

شوهرش چجور آدمیه ؟

یە حیووون بە تمام معنا.

دورو بیعار

چرا نمیارتش؟ بده با خانواده تون؟

نە اصلا.جلو‌ما انقدر خوبە هرکس ندونە فکرمیکنە چ آقاییە

کلا داستان دارخ با شوهرش یا فقط بخاطر امشب؟

کلا خیلی بدە،نە کە کتک بزنە نە کە خیانت کنە،ولی انقدررررر بداخلاق و بیشعوووورە کە کاش معتاد بود و خواهرم دلیل محکمە پسندی برای طلاق داشت

عزیزم خواهرت معلومه چقدر مظلومه دلم گرفت براش    

خیلی خیلی مظلومع،الهی من بمیرم😔💔دلم هزار تیکە شد از پشت تلفن گریەشو شنیدم گفت نمیتونم حرف بزنم کیکو‌واسە داداشم بیارین نکنە فکر کنە یادش نبودیییین😔ااای خدا من بمیییرممممم

خیلی خیلی مظلومع،الهی من بمیرم😔💔دلم هزار تیکە شد از پشت تلفن گریەشو شنیدم گفت نمیتونم حرف بزنم کیک ...

خدا لعنت کنه همچین نرای مزخرف و عمر تباه کن رو چقدر خواهرت رو درک میکنم  

خدا لعنت کنه همچین نرای مزخرف و عمر تباه کن رو چقدر خواهرت رو درک میکنم    

تو رو خدا براش دعا کن،این مثلا تازە عروسە😔💔خدا رحم کنە بە چند سال دیگش