2777
2789
عنوان

توررخدا مشاوره بديد

163 بازدید | 31 پست

ميخوام برم بينموًعمل كنم در حد فكره كلا من از جراحي ميترسم اصفهانم هستم مييشه از تجربياتتون بگين ؟ چقدر بيهوشم عملش سخته من كسيو ندارم بياد باهام خودم بايد همه كارامو انجام بدم لطفا كمكم كنيد كسي دكتر طرزي اصفهانو ميشناسه ؟ كارش خوبه من دماغم استخونيه

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از تهران اومدم اصفهان عمل كردم پيش دكتر طرزي مطبش تو اصفهانه اصليه ولي تهران و أراك هم مطب داره و واقعا هم راضي بودم هم هيچ سختي نداشتم

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸

اصلا نترس هيچ مشكلي نداري بعد بيهوشي انگار از خواب بيدار شدي دو روز بعد عمل يكم گيجي و فرداي عمل كه تامپون هارو در بيارن راحت راحت ميشي من ٢٤ ساعت بعد عمل برگشتم تهران خود دكتر تو تمام طول تعطيلات نوروز بهم پيام ميداد حالمو ميپرسيد اخه من تنها بيماري بودم از تهران اومدم اصفهان

واقعا من از بيخوشي ميترسم ميترسم بهشو ش نيام نميدونم من بايد تنها برم خانوادم هيچ كس بهم كمك نميكنن نميان 

دلسا جونم عزيزم بهم بگو كلينكش چطور بود خلوت بود كجا رفتي و چقدر بيهوش بودي تيمش چطور بود من بينم استخونيه ؟ بهم زود وقت ميده 

واقعا من از بيخوشي ميترسم ميترسم بهشو ش نيام نميدونم من بايد تنها برم خانوادم هيچ كس بهم كمك نميكنن ...

يه دوستتو همراهت ببر بايد يه همراه داشته باشي تا مرخصت كنن نيم ساعت بيشتر بيهوش نيستي و راحت به هوش مياي مگه عمل قلب باز ميخواي كني ميترسي بهوش نياي مثل يه خواب بعدازظهر ميمونه