2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب دهی کامل داره؟من کسی رو ندارم موهامو دونه دونه تخم هاشونو دربیاره یه محلول قوی میخوام

خب باید شونه شپش جدا بخری دیگه، آره محلولش خوبه هفته ای یکبار بزن، مثلا سه چهار دوره، بعد از حمامت هم کلی نرم کننده بزن به سرت بزار چند دقیقه بمونه بعد بشور و دوباره شونه بکش، کلا تو هر مرحله زدن مواد و شستن تند تند شونه بکش، شونه مخصوص فلزی حتما باشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

قطره کیمیا با یک بار زدن در عرض ۳ ساعت همشون میمیرن تخم هاشم خراب میشن دیگه باز نمیشن اما از مو هات جدا نمیشن شنیدم بعد موهاتو با سرکه بشوری تخم هاش شل میشن و میریزن  و با شونه ی مخصوص خودش شونه بزنی

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

سلام لطفاً جوابمو بده شما توی یه تایپکی گفته بودید از طب سنتی نتیجه گرفتی باردار شدی میشه شماره و آدرس دکترتو بهم بدی الهی خیر ببینی 

@آرامش_98  

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سلام لطفاً جوابمو بده شما توی یه تایپکی گفته بودید از طب سنتی نتیجه گرفتی باردار شدی میشه شماره و آد ...

سلام عزیزدل بله پیش حکیم مومن تبریزی رفتم تو تهران هستش مطبشون تو اینترنت سرچ کن حکیم مومن تبریزی ادرس و شماره تلفنش میاد

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
سلام عزیزدل بله پیش حکیم مومن تبریزی رفتم تو تهران هستش مطبشون تو اینترنت سرچ کن حکیم مومن تبریزی اد ...

مرسی گلم خیر ببینی ❤️

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁