2777
2789

ی خاستگار دارم فوق لیسانس حقوق داره

ولی تو حراست بیمارستان میلاد تهران کار میکنه😐🤣

ازشونم میپرسن میگن که کار درست حسابی پیدا نکردن 

اخه مگه میشه! اصلا شک دارم دخترخاله ی خودمم وکیله دفتر زد یا نهایتش باید بره تو دادگاه کار کنه ن ک حراست بیمارستان🥲😐

بنظرتون ریگی ب کفششه؟

شرایط خیلییی خوبی داره جدا ازین شغل و مدرکش حالا😅

💛💚🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمایی هستن ک مدرک دارن اما خب شغلی ندارن صرفا با مدرک نمیشه شغل پیدا کرد. وکالت و قضاوت و اینا کلا آزمونش جداست و هر کسی از پسش بر نمیاد اما مدرک رو به راحتی میشه گرفت

آدمایی هستن ک مدرک دارن اما خب شغلی ندارن صرفا با مدرک نمیشه شغل پیدا کرد. وکالت و قضاوت و اینا کلا ...

درسته عزیزم

ولی خب بنظرم وقتی فوق لیسانس تونسته بگیره قطعا با تلاشم میتونه مدرکشو بگیره دیگه🥲

از ی لحاظم این همه سال زحمت بکشی مدرک بگیری درسشو بخونی بعد هیچ شه 

💛💚🧡

میدونی چقدر فارغ التحصیل حقوق داریم ؟ یه عالمه دانشگاه دارن حقوق ارائه میدن طبیعتا همه ی اینا تو دادگاه جا نمیشن یا شغل مستقیم گیرشون نمیاد ، وکالت هم که آزمون میخواد و هر کسی قبول نمیشه ، بشه هم به هر حال باید مکانش شهرش جوری باشه درامد و مشتری کافی بیاد ، همین شغل رو پیدا کرده کلاهشو انداخته بالا و رفته چسبیده بهش

عجب 
اره اینم هست ولی خب مشتاق بود بهش سطح سوادشم واقعا بالا بود

شاید تو آزمون قبول نشده دیگه نخواسته وقتشو برای آزمون بذاره،پسرم بوده دوست داشته زودتر به درآمد برسه، کار دولتی تو دادگاه خیلی خوبه ولی گیر نمیاد، معلوم نیست کی آزمون برگزار میکنن که آدم باخبر نمیشه

من خودمم میخام حقوق بخونم برم دانشگاه ازاد جدی اگر سخته نرم؟😂 

اره سخته البته بستکی داره علاقه هم داشته باشی یا نه

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌