2777
2789
عنوان

خواستگاااار خنگوووول

175 بازدید | 19 پست

خواهرم با یه پسره برا ازدواج اشنا شده

چند روزه

ولی خب دو ساله پسره پیگیر بوده تا الان خواهرم راضی شده

پسره  مهندس عمرانه و همش سر ساختمونه

ولی خب این چند روز فقط شبا در حد چند تا سوال ابتدایی و چند تا پیام صحبت کردن و پسره هم بدون شب بخیر و اطلاع میگیره میخوابه

الان خواهرم ناراحته میگه مگه نباید یه ذوقو شوقی نشون بده از خودش؟ طبیعیه به نظرتون؟ اینکه انقدر کم حرف میزنه؟

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکنید شما از خیلی چیزا شاید خبر نداشته باشید به هم زمان بدید باهاش صحبت کنید وبگید از علایقتون ودلیل کارش رو بپرسید دوران اشنایی همیشه اولش همینه

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
خواهرم میگه میخوام دونه دونه پیامایی که دادمو پاک کنم و بهش بگم نمیخوام 

یاد خودم افتادم ..نه بابا به خواهرت بگو دیوانگی نکنه..طبیعیه..من هم درک خواهر شما هستم.الان خواهر شما هیجان و عشقولانه و اینا ..پسره سکوت و پشمی.. طبیعیه والا ..اینا به معنی آن نیست که پسره زوق نداره..چرا داره داستان عملکرد مرداست.به خواهرت بگو فرصت بده

عجله نکنید شما از خیلی چیزا شاید خبر نداشته باشید به هم زمان بدید باهاش صحبت کنید وبگید از علایقتون ...

خب چی بهش بگه که متوجه بشه خواهرم این روالو دوست نداره

یاد خودم افتادم ..نه بابا به خواهرت بگو دیوانگی نکنه..طبیعیه..من هم درک خواهر شما هستم.الان خواهر شم ...

اخه پسره یه شهر دیگس ما تهرانیم

پارسال به خواهرم گفته بود من کارمو منتقل میکنم تهران به خاطر تو

خواهرم قبول نکزد

حالا دیشب ازش پرسیده چجوری کارتو منتقل میکنی

اونم گفته یعنی ادامه اشنایی شرطش اینه که من کارمو بیارم تهران، خواهرمم کفته اره

پسره هم دیگه چیزی نگفته اوسکول😁