2777
2789
عنوان

اعصابم واقعا بهم ریخت😐

1605 بازدید | 126 پست

بیاید بگید حق با منه یا ن خداوکیلی

تاپیک قبلم اومدم با ذوق میگم اسم بچهامو میخام بذارم نیکان و نیهان بنظرتون چه اسمی ب نیکان میاد😍با ی اشتیاق و ذوقی تاپیک میزنم اونوقت ی اسکول نمکدون اومده میگه ( سیمان)

بعد بهش میگم سطح شعور و فرهنگت درین حده دیگه میگه شوخی کردم خنده بیاد رو لبت😐😐😐😐😐😐منم گفتم حرف مفت و با شوخی اشتباه گرفتی 

سیمااان!!!! عجب ادمای بی شعوری پیدا میشن اینجا 

وقتی وارد تاپیکی میشید مزه پرونی نکنید که 😑البته مطمئنم قصدش این بود بخندن ب حرفش و جلب توجه کنه شوخ طبعی و بهونه میکرد😏

💛💚🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با تو نیست

چی گفته حالا

چقدر بیجنبه و لوسی

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

زده ب هدف😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

عزیزم خودتو ناراحت نکن وقتی تاپیک میزنی باید اینم بدونی که همه نظر میدن خب اصن تاپیک زدی که همه نظرشونو بگن تو خودتو ناراحت نکن

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨

حق با تو هست عزیزم درواقع کار درست رو تو می‌کنی که در برابر بی‌اجترامی واکنش نشون می‌دی و بی‌احترامی برات عادی نیست. اما اهمیت نده کسی که باید ناراحت باشه اونه برای شعور نداشته‌ش تو چرا ناراحت باشی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵