2777
2789

خانمامیخوام رژیم برای پسردارشدن بگیرم

کیاگرفتن ونتیجه دیدن؟خودم یکم اطلاعات جمع کردم میخوام بدونم کامل هم خودتون هم همسرتون چیکاراکردید که نتیجه گرفتید؟

من خودم طبعم سرده ویکساله سردیجاتوحذف کردم کلا گرمی میخورم بنظرتون میتونم پسردارشم؟

لطفانگید وای پسرمگه فرق داره فلان وبسال...من جفتشم دوس دارم ولی خیلی دوس دارم اولی پسرباشه و برای دومی حتما رژیم دختردارشدن میگیرم

حالا نمیشه بر عکس بشه 

اولی دختر بخوایی؟

دعوام نکن فقط سواله

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

طبق تجربه من اولی دختر بشه بهتره خود دانی .ا

و اما رژیم بهتره بری دکتر تشخیص جنسیت که خیالت راحت بشه ولی من گرمی خوردم از خرما و فندق گرفته تا گوشت بلدرچین نتیجه هم کرفتم .فقطططط زیاده روی نکن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز،خرما،انبه،نارگین،تخم مرغ زیاد،ارده و شیره انگور ،حلوا خورده شود

سردیجات:ترشی،ماست،دوغ

حذف شود

اینا رو برای همسرت بیشتر اعمال کن

من با این کار ها پسر دار شدم فرزند اول،هر چند گرم مزاج بودم 

اقدامات در زمستان و بهار باشه بهتره

خودم همیشه دلم میخواست برادرازخودم بزرگ ترمیداشتم براهمین دوس دارم 

اگه جنسیت صد در صد میخوایی ای وی اف کن 

رژیم و...صد در صد نیست 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

طبق تجربه من اولی دختر بشه بهتره خود دانی .ا و اما رژیم بهتره بری دکتر تشخیص جنسیت که خیالت راحت بش ...

چرادخترباشه؟پسربزرگ ترکه حامیت گره خواهرش وخانوادشه بنظرم

چندماه این رژیموگرفتید؟هم خودتون هم همسرتون گرمی خوردید؟واینکه طبع شماهمسرتون چی بود؟

موز،خرما،انبه،نارگین،تخم مرغ زیاد،خورده شود سردیجات:ترشی،ماست،دوغ حذف شود اینا رو برای همسرت بیشت ...

مرسی عزیزم سه ماه قبل از اقدام اینکارارو کردید؟

طبع همسرتون هم گرم بود؟

اولیه زیادمهم نیست اگه نشه خیلی عوارض دیگم داره واقعا میترسم از ای وی اف

از خدا بچه سالم صالح بخواه 

شست‌وشو  واژن با جوش،شیرین قبل رابطه احتمال بیشتر میکنه

موز،خرما،انبه،نارگین،تخم مرغ زیاد،ارده و شیره انگور ،حلوا خورده شود سردیجات:ترشی،ماست،دوغ حذف شود ...

ببخشید بستنی سردی یا گرمی؟

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋