2777
2789

الویه

پاستا

بندری

سیب زمینی

پیتزا

آش

سوپ

ماکارونی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نداریم چیزی درست کنم 

خمیر درست کن خودت سیب زمینی سرخ بزار روش یکمم پنیرپیتزا بریز کم بخر پنیرپیتزا فله

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
خمیر درست کن خودت سیب زمینی سرخ بزار روش یکمم پنیرپیتزا بریز کم بخر پنیرپیتزا فله

باورتون نمیشه نه سیب زمینی داریم نه پنیر پیتزا میتونم بخرم به مغازه دار قرض هستم اونو ندادم چیزی نمیدع فعلا دخترم گفت بستنی نتونستم بخرم براش

باورتون نمیشه نه سیب زمینی داریم نه پنیر پیتزا میتونم بخرم به مغازه دار قرض هستم اونو ندادم چیزی نمی ...

الهی بمیرمم..این شرایط پیش میاد گاهی من خودم بااینکه ی درآمدی هست واقعیت پیش اومده شرایطی ک چیزی نداشتم ی تایمی واقعا سخت

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
الهی بمیرمم..این شرایط پیش میاد گاهی من خودم بااینکه ی درآمدی هست واقعیت پیش اومده شرایطی ک چیزی ندا ...

خودم درامدی ندارم که ای کاش داشتم لااقل برای بچم نمیزاشتم حسرت بدل بمونه دارم از غصه ناراحتی دق  میکنم‌ 

خودم درامدی ندارم که ای کاش داشتم لااقل برای بچم نمیزاشتم حسرت بدل بمونه دارم از غصه ناراحتی دق  ...

منم خودم شاغل نیستم همسرت کار نمیکنه؟اگ دوست نداشتی جواب نده...انشاالله خداوند کمک کنه عزیزم