2777
2789
عنوان

خانوما با تجربه کمک

55 بازدید | 7 پست

شوهرم هرموقعه باهم بحث میکنیم حرف از طلاق میزنه میگه برو یا مثلا میگه بمونی یا بری مهم نیست خیلی کم بهم میگه دوستت دارم زیاد اهمیتت نمیده به خرج مخارجی که یه خانم داره. منم بهش خدایی سخت نمیگیرم چون تنهاست همه مشکلات رو دوش اونه 

تا حالا دوبار هم خیانت کرده (چتی )

منم اولا خیلی کلکل میکردم به غرورم برمیخورد اما واقعا دیگه اینقدر تکرار کرده بی اهمیت شدم به حرفاش 

امروزم سر اینکه بهش گفتم به پدر و مادرم بی احترامی نکن گفت من اونارو گذاشتم کنار تورو هم یه روز میذارم کنار بشین ببین منم جوابش ندادم دیگه 

دوسال عقد بودم یک سال امدم خونه خودم 

چقدر رو این آدم میشه حساب کرد ؟

شما بودین بچه دار میشدین از این آدم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانیکه اوکی بشه  خیانت چتی که کرده  حرف طلاق رو هم میزنه به خانواده ات هم توهین کرد ...

طلاق کار درستیه بنظرت ؟؟یا مشکل اونقدرا جدی نیست که بخواد به اینجاها بکشه ؟

طلاق کار درستیه بنظرت ؟؟یا مشکل اونقدرا جدی نیست که بخواد به اینجاها بکشه ؟

نگاه کن طلاق چیز جدی هست 

باید شوهرت رو بشناسی 

برو پیش مشاور حتما 

نمیتونی بری 

ببین چرا اینطور شده بررسی کن 

اما سعی کن همیشه احساس خودت الویت باشه 

و خودت رو دست کم نگیر 

خودخواه هم نباش