2777
2789

من یک ماهو نیمه دماغمو عمل کردم ی ماهشو تو رختخواب بودم پریودیم قطع نشد کمبود اهن داشتم و سرم گیج میرفت همش سردرد بعد الان سه هفتس گوشم موقع شکوت ی صدای مثل دستگاه قلب هست وایمیسه اون صدارو میده بعد میگم نکنه مشکلی واسه گوشم پیش اومده دکتررفتم گفت عفونت اینا نیست وقتی هم میرم هم سرم سبک میشه خیلی حس بدیه همش فکر میکنم دکترم ی بلایی سرم اورده 😔خیلی فکرای مزخرف میکنم 

به نام خداوند رنگین کمان

سردی بهت قالب شده بلغم شدی برو دکتر طب سنتی 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردی بهت قالب شده بلغم شدی برو دکتر طب سنتی 

پس چرا دکتر داخلی بهم گفت خرافاته طب سنتی بعد ازمایشم دادم میکروب معده هم گرفتم این وسط😭

به نام خداوند رنگین کمان
کم خونی را درمان کردی؟

میگه فقر اهنم ۲۶پایینه اینقد قرص دارم که بخورم اونو دیگه نمیشه تا یک ماه چون قرص میکروب معده میخورم دوروزه 

به نام خداوند رنگین کمان
پس چرا دکتر داخلی بهم گفت خرافاته طب سنتی بعد ازمایشم دادم میکروب معده هم گرفتم این وسط😭

بیوگرافی دکتر حمیدواله افرسیابی را بخون

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
مایع ای کنار گوشه ک باعث تعادل میشه ممکنه اون مایع جا ب جا شده باشه نگران نباشید باید دکتر برین درست ...

اگه جابه جا شده باشه چطور درست میشه 😭ی ماهه ی بار میرم دکتر زنان ی بار داخلی بگم مامان بریم گوش حلق بینی میکشه منو میگه عوارض جراحیته خوب میشی 

به نام خداوند رنگین کمان
کی هست عزیزم؟

دکترا داشته رئیس چند بیمارستان بزرگ تهرون بوده رفته چین و هند دکترای طب سنتی هم گرفته الان تهران طبابت میکند درمان میشن مردم