2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 34 پست

هیچی درست نکردم و دوست ندارم بهش فکر کنم.

فوقش میگم شوهرم برام بندری بزنه بیاره یا فلافل😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اون یه وعده رو هم نمیپزم قراره فست فود بگیریم. یادش بخیر یه زمانی خیلی حوصله ی آشپزی داشتم الان ...

پس‌چی‌میخورید من‌حامله ام‌ ولی هممش دو وعده میپزم🥲

ب امید رسیدن ب هدفم.  
بیا بریم

ممنون مهربون🤍

خوش بگذره عزیزم🩷

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
مادرش چیزی نمیگه؟ منظورم اینه از اونایی نیست که بگه چرا زنت غذا نمیپزه

به اون چه ارتباطی داره عزیزم ؟بشینه غذاشو بخوره دیگه من جوری رفتار کردم کسی حق دخالت نداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وای من وقتی حامله بودم دلم غذاهای گوشتی و برنجی میخواست هرروزم درست میکردم چون اگه نمیخوردم اشکم درمیومد،با چیزای ساده اصلا سیر نمیشدم

مهمونم خونه خواهر،از راه دور اومدم از ساعت ۳ خوابیدم الان پاشدم دوتا شیرینی خوردم یکمم اش دوغ میخورم ...

بد نگذره بهت😉

پاشو یکم کالری بسوزون اومدی خونه خواهرت  نه خونه خواهرشوهرت😂

اخییی خدا حفظ کنه تو دلیتو همون دو وعده درست کن غذای کهنه نخور برای بچت خوب نیست من همیشه یک وعده برنجی میذارم یک وعده نونی 

نونی مثل همبرگر خونگی کتلت کوکوسیب زمینی ابگوشت  سیب واویشکا 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آهان من آخه زیاد آشپزی نمیکنم مخصوصا اگه مهمون باشه کسی،زندایی شوهرم میگفته پسره میترسه زنش آشپزی کن ...

توام بگو اره نگران دستا و النگوهای منه بعضیا ذاتا بیشعورن