2777
2789

عزیزم اون چیزی که بخواد با دعا نویس بیاد صد سال سیاه میخوام نیاد . اگه برا ازدواج میخوای عشقی که با دعا بیاد با دعا هم میره اگه برا چیزای دیگه میخوای قربونت برم دعا نویس و ول کن خودت اراده کن و از اون بالایی☝🏻کمک بخوا که خیلی کمکت میکنه قربونش برم حواسش بهمون هست

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اون چیزی که بخواد با دعا نویس بیاد صد سال سیاه میخوام نیاد . اگه برا ازدواج میخوای عشقی که با ...

منم تو عمرم هیچ دعائی ننوشتم قصدی هم ندارم‌ ولی اونقدر آدم دیدم تو فک فامیل و اطراف که با دعانویس کارشون را افتاده و نتیجه قطعی گرفتن

واقعا بهش نیاز دارم

من به این چیزا اعتقاد ندارم عزیزم فالگیر و دعا نویس و.... رو اصلا قبول ندارم امیدت به خدا باشه قشنگم پاشو یکم نماز بخون ازش بخا کمکت کنه فداتشم 

منم تو عمرم هیچ دعائی ننوشتم قصدی هم ندارم‌ ولی اونقدر آدم دیدم تو فک فامیل و اطراف که با دعانویس کا ...

حرفت درسته عزیز دلم منم تو فامیل از اینجور آدما زیاد دیدم ولی قبول داری که یه نفر دیگه کافیه بره اون دعا رو با یه دعای دیگه خنثی کنه؟

عشق و محبت و اعتبار و..... با دعا درست نمیشه اونی که بخوادت با همه عیب هات قبولت داره نه که با دعا نویس امید به جذب کردنش داشته باشی

امکانش هست از اون دعا نویسی که راضی بودن شمارشون بگیری برام؟

اون شهرستان هستش هر از گاهی میاد تهران‌ پول پارو می‌کنه برمیگرده طرف برا خودش اسم و رسم داره ثابت شده‌ است‌ 

ببخشید ولی نمیتونم شماره بدم

سلام خواهر من یک دعانویس رفیقم معرفی کرد برای بازگشت معشوق گرفتم خوب رود کارش برای بازگشت الکی نمیگم اوو عالی بوده چون فقط بازگشت انجام دادم همین شمارش ۰۹۰۵۷۳۷۵۹۲۱