2777
2789
عنوان

چرا زنها بازیچه اند

179 بازدید | 22 پست

سلام دوستان دلم خیلی گرفته چرا همیشه باید زنها به خودشون برسن که مردها خوششون بیاد منظورم‌همسره نه مرد نامحرم، چرا همیشه باید به خودمون برسیم مرتب باشیم انداممون خوب باشه شیو کرده باشیم موی خوب بدیم در عین حال همه ی کلفتی های خونه و بچه و .....رو هم بکنیم بعد همسرمون اونجوری که دلش میخاد از ما استفاده کنه ماهم که هیچ حق اعتراضی نداریم چون اون‌مرده باید چشمش سیر باشه خیلی خستم از اینکه همیشه باید باب دل همسر باشه و ما هیچ حقی نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن هم نیاز جنسی داره

اگه‌میلت خیلی کمه، آزمایش تیروئید بده یا برو دکتر

راجع به نیازهای جنسی و عاطفیت با شوهرت حرف بزن

یا ببرش مشاوره که بیشتر بت محبت کنه

اگه زن پول دربیاره لازم نیس انقدر کلفتی مرد رو بکنه

اینقدر جامعه خراب شده و فساد علنی شده که فقط باید فقط خفه خون بگیریم اگه شوهرامون خوبن باید هر چی می ...

این حرف شماست

زن میتونه قوی و راحت زندگی کنه. من همسرم به هر دلیلی خیانت و فساد کنه میزنم پرتش میکنم بیرون از زندگیم. نیازی نیست لال بشم که مبادا ایشون قهرش بگیره

کلا راحت زندگی میکنم گاهی تیپ میزنم گاهی تیشرت و پیژامه 

زن هم نیاز جنسی داره اگه‌میلت خیلی کمه، آزمایش تیروئید بده یا برو دکتر راجع به نیازهای جنسی و عاطف ...

من دوتا بچه دارم و زندگیم خوبه شوهرمم خوبه ولی از خودم درآمد ندارم 

یعنی چی؟یعنی تو به خاسته های شوهرت تن نمیدی؟غذای مورد علاقص رو خوب براش نمیپزی؟

غذا پختن ننگ نیست البته من حال نداشته باشم غیر ممکنه اشپزی کنم همونطور که همسرم فکر میکنه ببینه من چی دوست دارم برام انجام بده 

ولی من اینطوری نیستم به هیچ وجه 

خودتون اینو خواستین و همسرتون رو عادت دادین

چرا زن تحت ار شرایطی بایدشیو کرده باشه؟ با میکاپ باشه؟ اماده پذیرایی باشه؟کی همچین قواعدی رو گذاشته ؟جزخودتون؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴