این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثلا کسی که طرفدار سریالای سینمای خانگی یا تلویزینه هیچ وقت از این مدل سریالا خوشش نمیاد
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
بااینکه بیشتر از۱۰سال از ساختش میگذره بازم مخاطب خودشو داره
من دلم میخواد یکبار دیگه ببینمش
از سریالای آبکی ایرانی که بهتره
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
حوصله سربرترین سریالی که تو کل عمرم دیدم همین بود گیم اف ترونز ببین وایکینگ ببین عشق کن همش ه ...
اونارو هم دیدم
اما ژانر اونا تاریخیه بااین قابل قیاس نیست
سریال دیدن سلیقه ایه مثلا گیم اف ترونز خوب بود ولی تهش خیلی بیخود تموم شد یا وایکینگ هارو من خیلی از قسمتاشو دیدم ولی دیگه خسته شدم تمومش نکردم یه قسمتاییش دیگه خیلی بیمزه شده بود