2777
2789

من تا اونجایی که میگفت پیامارو دیده و یه سال بعد زنش حامله شده رو خوندم

تهش چی شد؟؟؟ 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه مرده یه مدت اعتیاد پیدا کرد نابود شد الانم سیگاریه تو خودش رفته از خانوادش بی خبره همشم گوشی زنشو چک میکنه، اون پسر عموشم که با زنش بهش خیانت کرد ازدواج کرد و بچه دار شد تو دو ماهگی بچش تصادف کرد سقط شد

تهش تاپیک ترکید

اره الان خواستم بخونم دیدم ترکیده

ایدیش نداری؟ برم ببینم تاپیک جدید نزده

و اینکه چیشد دیگه ار زنش جدا شد یا نشد؟ 

بعد بچه باهم خوب شدن؟ 

خیانت زنش درچه حدی بود؟ 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
هیچی دیگه مرده یه مدت اعتیاد پیدا کرد نابود شد الانم سیگاریه تو خودش رفته از خانوادش بی خبره همشم گو ...

پشماااااام

کارما زد به کمرش

چرا طلاق نگرفته

اووو، خانما اینقد شلوغش کردن که اصن حوصلم نکشید بمونم توش.

وای جایی که زنا جمع میشن قیامت به پا میشه

😂

دیگه بچه دار شده سر اون ولی دیگه اعتماد نداشت و چک میکرد و دوسش نداشت و...

زنش چی؟ اون خودشو تغییر داد یا نه؟ 

اره الان خواستم بخونم دیدم ترکیده ایدیش نداری؟ برم ببینم تاپیک جدید نزده و اینکه چیشد دیگه ار ز ...

نه ایدیش ندارم فقط کامنت خودم تو پستش سومین کامنت بود چهل تا لایک خوردم ب برکت پستش خخخخخ

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......