2777
2789
عنوان

کسی هست یه من جواب بده؟

166 بازدید | 31 پست

یه دوستی دارم انقدر باهام حی راحتی داره ک میگه کفش و کیف و ایناتو بده برم جایی چندین بار بهش دادم ولی واقعا خودم ناراحتم از این بابت انکار تو رودروایسی میگم باشه ولی خیلی مهربونم و این کار دستم داده 

چجوری کم کم حد نشون بدم بهش درمورد لباسم یا پول غذا  حساب کردن وقتی بیرون میریم؟من دوست ندارم این مدلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بکن هس دوستت، سواستفاده گر هس، از همچین دوستایی که ب اسم صمیمیت و راحتی خرج خودشون رو میندازن گردن آدم اصلا خوشم نمیاد، لباسمم ب شدت حساسم ب کسی بدم، کم کم بهونه بیار هیچی نده بهش

چه بکن هس دوستت، سواستفاده گر هس، از همچین دوستایی که ب اسم صمیمیت و راحتی خرج خودشون رو میندازن گرد ...

ببین مشکل اینه ک همیشه گرفته و خر میشم وقتی میگه 

راستش نمیخام بدم ولی وقتی میگه روم نمیشه یگم نه 

میخام کم کم عوض بشم حد بزارم نمیتونم دیگه به خدا خودم کفشه رو نمیپوشم خراب نشه

وا اگه لباس خواست بگو کثیفه یا یه چیزی سر هم کن که دیگه اون لباس پیشت نیست پول بیرونم اگه کارت داشتی بگو زیاد موجودی نداره پولم که همراهت بود بگو مال من نیست مال خواهرم یا مادرمه قرض گرفتم کم کم خودش از رو میره

چه بکن هس دوستت، سواستفاده گر هس، از همچین دوستایی که ب اسم صمیمیت و راحتی خرج خودشون رو میندازن گرد ...

راستش میدونی راحت خاستشو میگه و من از این خیلی اذیت میشم 

به نظرت بگم بهش یه روز ؟

بگم فلانی جان میخام چیزی بگم  امیدوارم ناراحت نشی 

بعدش میگم من خوشم نمیاد وسایل شخصیمو بدم  به هیچ کس و این کار قرض گرفتن و دادن رو واقعا اذیت میشم 

امیدوارم درکم کنی و راستش فک میکنم اگه دوست باشیم نیازی به رودروایسی نیس درسته؟ 

بعدش دیگه هر چی اون بگه ولی تو پیام میگم

چندبار که ازت وسایلتو خواست بگو اتفاقا خودم میخواستمش گشتم پیدا نکردم، یا بگو این چندروز لازمش دارم

چنددفه که بگی دیگه خودشم نمیگه

بعدم عزیزم این مهربونی نیستکه میکنی، ادم با مهربونی کردن رشد پیدا کنه و از خودش راضیهکه مهربونی کرده ولی اینکار شما مهرطلبیه، چون توی رودرواسی واینکه نمیتونی خواسته ت رو بیان کنی داری اینکارومیکنی و ناراضی هستی

ایشونم عادت کرده و داره سواری میگیره

اخلاقتودرست کن عزیزم، کم کم رو خودت کار کن

پس فردا هم شوهر کنی همش به شوهر و خانوادهی شوهر سرویس میدی و دم دستی میشی

اینجوری کسی روت حساب نمیکنه،اهمیتی برای ادم قائل نمیشن، همیشه هم توقع ایجاد میکنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ولی دفعات بعد انقدر به دیگران رو نده 

من یه مدت اینجوری بودم هرکس باهام دوست میشد یا پول میخواست یا فقط می‌خواستن یکی باشه که بهشون گوش بده آخرشم با همه شون کات کردم و الانم دوستای خوبی دارم🤭

ببین مشکل اینه ک همیشه گرفته و خر میشم وقتی میگه  راستش نمیخام بدم ولی وقتی میگه روم نمیشه یگم ...

منم ب شدت حساسم به لباس و کفش، ه کی هم ازم برده یه جاییش رو خراب کرده آورده، یاد گرفتم الکی میگم دادم اون بکی دوستم، یا دادم خیاط کمی گا گی داشت اون رو برام درست کنه یا دادم خشکشویی چون تنم حساسیت داره، چندبار بهونه بیاری دیگه نمیگیره

چندبار که ازت وسایلتو خواست بگو اتفاقا خودم میخواستمش گشتم پیدا نکردم، یا بگو این چندروز لازمش دارم ...

اخه مثلا گفتم این دفه بگم گفتم فقط میشه فردا عصر بیارش ک اونا گرمن گفت من میرم دو روز نیستم اولم گفت نیار با خودت ولی بعدش گفت بیار

راستش میدونی راحت خاستشو میگه و من از این خیلی اذیت میشم  به نظرت بگم بهش یه روز ؟ بگم فلانی ...

اگه اینجوری رک بگی مطمئن باش بدش میاد و ممکنه حتی باهات قطع رابطه کنه چون دیگه براش سود و منفعتی نداری،

ولی مطمئن باش یه حرفایی میزنه و تو از گفته ی خودت پشیمون میشی و بازم به همین سرویس دادن ادامه میدی

اصلا یه بازنگری کن ببین واقعا این شخص ارزش دوستی داره یا نه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch