2777
2789
عنوان

یه آدم عجیب غریب

283 بازدید | 10 پست

دوستان یکی از خواهرای من در واقع بزرگترین خواهرم متولد 47 هست بعد خیلی آدم عجیبیه

همه چیز رو عیب و عار میدونه ارایش رو لباس شیک پوشیدن تفریح کردن دیگه دوست پسر و این چیزا رو ک اصلا نمیتونه هضم کنه

ب شدت هم در مورد آدمهای ک ب خودشون میرسن بدگویی میکنه با الفاظ رکیک و بد خصوصا اطرافایون خودمون رو خیلی میکوبه با حرفاش

من چهار ساله قطع رابطه کامل کردم باهاش ولی وقتی خونه یکی از آبجیای دیگم هستم زنگش ک میزنن رو آیفون میزنن حرفاش ک می‌شنوم هنوز از قبل بدتر شده و در مورد همه به طرز فجیع بدگویی میکنه 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر با این قطع رابطه کردی 

اره مثلا دوسال پیش شوهر یکی از ابجیام فوت کرده

بعد دوسال یکم بخودش رسیده

پشت سرش چقدر بد و بیراه گفته و گفته این فلان فلان شده واسه چی بخودش رفته رسیده مثلا شوهرش مرده 

مردم شوهرشون بمیره تا آخر عمر ابرو بر نمیدارن

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

منم می شناسم دخترهایی که از ریخت مرده خوششون نمیاد باهاش سر میکنن ،یا پسرهایی که همه جوره از زنه بدشون میاد باز میرن خواستگاری یا دختره بهم زده باژ وبالم یا پسره داره خودش برای اینا جر میده برچسب میزنن شوهرت برای ما خیلی کارهای میکنه یعنی خرتو خر گاگول تو گاگول

ضمنا اینکه خوب شد از روانی هایی مثل این فاصله گرفتی مثل زنانی که شبیه دختر مجردها تیپ زدن انگار مجرد تشریف دارن ابله ها دلقک دهاتی مسخره شوهره بدتر خنگول اوی ننر پست پلید به دختر شر شیطون  یارو به زنش میگه دختر شر شیطون،  زن هم گوز ابله هالو باورش شده دختره خنگول این وسط یه عن دهاتی هیز لوس ننر بدذات پخمه حیوون روانی