2777
2789
عنوان

سبزیا رو بیارین از جاری بنالیم

531 بازدید | 15 پست

این آدم همیشه هر چی می خواد شوهرش پولشو داره و فراهم میکنه هر وقت نخواد سر کار نمیره لنگ هم نمیمونن. یبار با لباس تکراری ندیدمش مدام برای خودش و شوهرش تیپ میزنه بیا و ببين.  عروسی دعوت میشیم ما لنگ پول کادو و ارایشگاهمونیم ولی اون میره سرویس طلا میخره تو عروسی مجهز باشه. دلش میگیره با دوستاش سریع میرن مسافرت. هر هفته یه برنامه تفریحی دارن اصلا پول کم نمیارن همش به تفریح و سفر و لباس و اینور اونورن. وسایل خونش رو راحت عوض میکنه زیاد میکنه. انقدر هم به پوست و عمل های زیباییش میرسه که نگو. یبار دندونش یبار دماغش یبار لیفت یبار فلان بهمان. اصلا شده آینه دق من. خیلی خوشبحالشه خیلی شوهرش هواسش به کار و بارش هست که شرمنده زنش نشه. انقدر هم هواش رو داره که نگو شده باشه به بقیه خانم ها حرف بد بزنه دل بقیه رو بشکنه ولی خانمش خوشحال باشه. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شوهرش دولتی هستا واسه همین بیشتر آدم حرص میخوره که بعضی شغلی چقدر الکی درآمد دارن اونم دولتی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

اگه زندگی شما مشکل داره مقصر جاریتون نیست

ایشون با فردی ازدواج کرده که بیشترین تفاهم رو باهم دارن پس مشکلات رو بهتر حل میکنن

شما مشکلات خودت رو ریشه یابی و حل کن

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

عزیزم جاریه منم خیلیییی پولداره ولی حسودی نمیکنم براش شوهرش انقدر عاقله زرنگه کاریه ولی شوهر من یه آدم حال بهم زن خاله زنک و بی عرضه 

فقط از خودم و پدر و مادرم ناراحتم بخاطر انتخاب اشتباهم 

عشقشون پایدار. انشالله روز به روز شادتر و خوشبخت تر باشن .

شما هم الگو‌بگیر و ببین مشکل زندگیتون کجاست که حلش کنی و عمیقا احساس شادی رو تجربه کنی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم جاریه منم خیلیییی پولداره ولی حسودی نمیکنم براش شوهرش انقدر عاقله زرنگه کاریه ولی شوهر من یه آ ...

شوهر منم خیلی بی عرضه هست البته اینکه کارش هم بدردنخوره بی تاثیر نیست ماهی ۱۵ حقوق میگیره آدم نمیدونه به کجای زندگی بزنه

ولی شوهر اون ماهی ۴۰_۵۰راحت داره 

عشقشون پایدار. انشالله روز به روز شادتر و خوشبخت تر باشن . شما هم الگو‌بگیر و ببین مشکل زندگیتون کج ...

مشکلم پوله

شغل شوهرم دولتیه با حقوق ناچیز 

اگه زندگی شما مشکل داره مقصر جاریتون نیست ایشون با فردی ازدواج کرده که بیشترین تفاهم رو باهم دارن پ ...

نه اتفاقا من فقط مشکلم پوله وگرنه تفاهم رو که داریم 

شغل شوهر اون دولتیه شوهر منم دولتی ولی حقوق اون کجا و شوهر من کجا

مشکلم پوله شغل شوهرم دولتیه با حقوق ناچیز 

پس فکر و ایده ای برای شغل دوم همسرت با شغل خودتون داشته باشین .شروع شغل آزاد  چند سال سخته ولی بعدش رو روال میفتین . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه اتفاقا من فقط مشکلم پوله وگرنه تفاهم رو که داریم  شغل شوهر اون دولتیه شوهر منم دولتی ولی حق ...

بازهم اونها مقصر نیستن

وقتی درآمدشون بالاست حق دارن بهترین لذت از درآمدشون رو داشته باشن

شما و همسرتون هم برنامه ریزی کنید برای شغل دوم 

یا اگر خودت شاغل نیستی سعی کن حرفه ای یاد بگیری که بتونه کمبود درآمد رو جبران کنه

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

تازه مشخص شد اونهمه ناراحتیتون از اینکه به مادرشوهرت پول نداده🙂🙂🙂 اول اینکه با ماهی چهل تومن اینهمه کاری که گفتی رو نمیشه کرد چون الان ی سرویس بخوای عوض کنی حداقل صد میلیون پولش میشه حتی اگر طلا اضافه نکنه باید بیست تومن قبلی رو تعویض کنه خلاصه بگم با چهل تومن اون زندگی شاهانه ای که گفتی ممکن نیست مگه که از نظر شما شاهانه باشه اما اصلا اینجوری که گفتی نباشه اما در نهایت اگه شوهراتونو مقایسه میکنی خودتونم مقایسه کن شاید ی فرقی داشتین که همسراتون انقدر تفاوت دارن 

دو اینکه اصلا سعی کن بیای بیرون از زندگی جاریت بزارید یکی هم که خوش هست لااقل خوش بمونه وقتی که ازار و اذیتی برای شما نداره

و در نهایت شمام سعی کن شغل بهتری برای همسرت پیدا کنی اگر سوادشون به یک اندازه هست تا درامد بهتری داشته باشه

و در نهایت اصلا فکر نکن چون شما ی کموی به مادرشوهرت میکنی حتما ادم خوبتری هستی چون ممکن هست شما ظلهر سازی کنی اما اون خانم نه ،ممکن هست شما پولو میدی که ادم خوبی به نظر بیای و خب این میشه نتیجش که میگن شما عدوس خوبه هستی و جاریت مثلا سالی ی بار کمک میکنه و اونو از ته دل برای رضای خدا میده اونوقت برکتش میاد تو زندگیش