2777
2789
عنوان

مشکلات مسخره ی من🤌🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق بازیگری بودم ولی نزاشتن بهش برسم هنوزم عاشقشم قبافه مم بد نبود ولی خب...،بعد الان میگن چرا نمه ...

اوه نگو اینطوری هنوز خیلللللی جوونی . شده سن ۳۵ سالگی برو و هدفت دنبال کن. منتها الان یه رشته ی درآمد زا بخون یا کار درآمد زا انجام بده چون بازیگر بخوای سی احتمال زیاد کلاسم باید بری که هزینه زیاد داره. خلاصه ناامید نشو. من ۲۷ سالمه هنوز امید دارم سر فرصت برم تست بازیگری بدم و علاقم دنبال کنم زمان دانشگاه یه فیلمنامه نوشتم که گمش کردم. موفق میشی امیدوار باش و کوشا 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

میخواین یه خانوم دکتر روانشناس رو تگ کنم کمکتون کنن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
جدی بنویس . امتحان کن ببین قلمت خوبه یا نه. بازیگر هم میتونی شی اگه دوست داری است بده

نوشتم قبلا یکم شبیه همون فیلم میشد البته اون موقع ۹ سالم بود🥲🤌الان بهترمبنویسم ولی،ی وقتایی میشینم برای دخترم ک هنوز وجود ندارع مینویسم ریا نباشه خودم کیف مبکنم برا خودم😅😅 همیشه انشاهای خوبی هم مینویسم چندتا رفیقم داشتم ک کلا نویسنده بودن اونا،ولی خب چون قرار نیست ادامه بدم دیگ چ فایده

خانم‍ِ اِلِ‍م‍ گفت‍: «تنها راه‍ یاد گرفتن‍؛زندگ‍ی‍ کردنه‍.....»💚☘️
نوشتم قبلا یکم شبیه همون فیلم میشد البته اون موقع ۹ سالم بود🥲🤌الان بهترمبنویسم ولی،ی وقتایی   ...

دختر امیدوار باش موفقیت خودش دست گذاشته رو شونه ات تو با لگد دورش نکن لطفا😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اوه نگو اینطوری هنوز خیلللللی جوونی . شده سن ۳۵ سالگی برو و هدفت دنبال کن. منتها الان یه رشته ی درآم ...

ممنون گلم تلاشمو میکنم شما هم موفق باشی ♥️🥲

خانم‍ِ اِلِ‍م‍ گفت‍: «تنها راه‍ یاد گرفتن‍؛زندگ‍ی‍ کردنه‍.....»💚☘️
ممنون گلم تلاشمو میکنم شما هم موفق باشی ♥️🥲

فدات . یادت نره پیگیر باش حیفه